tisdag 7 juni 2011

"Antirasism" har inte på nationaldagen att göra

Jaha, igår så var det Sveriges Nationaldag. Men naturligtvis så var det antidemokratiska och fascistiska inslag med i det hela, jag tänker nu t ex på olika manifestationer som hölls emot "främlingsfientlighet" och "rasism" på vissa håll i landet.

Men vad är "främlingsfientlighet"? Och vad är "rasism"? Ja, det kan aldrig de som är med i sådana manifestationer eller som arrangerar dem svara på, nej, frågar man en sådan person vad han eller hon anser är främlingsfientlighet eller vad som är rasism så blir det knäpptyst.

Och TV4 då, som startade sin s k "Noll/rasism"-vecka på nationaldagen. Fy faan, säger jag om det, "antirasism" har inget på Nationaldagen att göra!

Däremot visar TV4 återigen att de är fascistiska och antidemokratiska, ingen av de som jobbar på kanalen tar avstånd från rasism mot svenskar.

Ska det manifesteras och demonstreras emot rasism så ska det göras emot ALLA former av rasism, t ex den rasism som begås emot svenskar.

Men det görs det aldrig.

Och vaddå "främlingsfientlighet"? För det första heter det inte främlingsfientlighet, utan invandrarfientlighet.

Och för det andra så är det upp till var och en vem han eller hon vill umgås med, ingen har rätt att tvinga någon att umgås med någon eller några som man inte vill umgås med.

Läs mer om fascistiska/"antirasistiska"http:/antidemokratiska/svenskfientliga arrangemang på nationaldagen på bl a

http://svtdebatt.se/2011/06/med-sverigedemokraterna-i-riksdagen-bor-vi-hissa-antirasistisk-flagg-idag/ ,

http://www.nationell.nu/2011/06/07/judekanal-startade-nollrasism-vecka-pa-nationaldagen/ ,

http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article4290.ece ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/02/svensk-somalisk-fest-pa-nationaldagen/

och

http://gd.se/nyheter/sandviken/1.3272953-utlandskt-aven-i-ar-pa-nationaldagen .

Ja, sånt här har inte på Sveriges Nationaldag att göra, och ingen annanstans i Sverige heller förresten.

Och sedan det här med att demokratin gäller alla, ja, det är rakt igenom helfalskt. Alla som är politiskt korrekta får fira nationaldagen, människor som inte är det får det tydligen inte alls.

Här är ett av många exempel på det: http://politisktinkorrekt.info/2011/06/06/sdu-attackerade-under-nationaldagsfirande/ .

Ett annat bevis på vänsterinriktade "antirasisters" "demokratiska" och "fredliga" inställning hittar vi här: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=263813 .

Så allt falskt snack om att alla har lika värde är just enbart falskt snack.

Vad de idioter som hej vilt till höger och vänster ständigt tjatar och gnatar om mångfald är totalt ovetande om är att det finns många olika sorters mångfald, t ex politisk mångfald.

Men detta har de inte fattat, eller också skiter de i det.

Sedan är långt ifrån all mångfald bra, t ex är mångfald i form av otaliga mängder brottslighet i form av bl a våldtäkter totalt förkastligt.
Och vilka det är som står för en övervägande majoritet av brottsligheten i Sverige vet vi ju alla, i alla fall vi som är verklighetsförankrade och som inte är trångsynta.

För jag säger så här: Inte fasen är det vita eller västerländska invandrare, resten får ni räkna ut själva.

Men är det någon mångfald som är bra för Sverige så är det biologisk mångfald, inte mänsklig alltså.

Dock finns det nackdelar med biologisk mångfald också, mördarsniglar t ex är ju ingen höjdare precis.

Sedan har vi den iranska ståuppkomiker med ett extremt svåruttalat namn som i en intervju i TV4-programmet "Hela Sveriges nationaldag" på nationaldagskvällen påstod att invandrarfientliga människor inte ska få fira nationaldagen.

Har man hört på självaste maken. Vilket oerhört demokratiskt påstående, va?

Jomen visst......
Fascistiska fjollor som henne betackar man sig verkligen för.

Hon kunde heller inte prata svenska, trots att hon hade bott i Sverige sedan 1991.
Dessutom hade hon uppenbarligen identitetsproblem också, ena sekunden påstod hon att hon är svensk för att i nästa sekund säga att hon inte är det.

Fast det klart, en iranier eller någon annan icke-svensk kan ju aldrig bli svensk, däremot kan den personen bli svensk medborgare.

Men bara för det så är man inte svensk, det är skillnad på att vara svensk och att vara svensk medborgare.

Eller hur?

2 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Javisst är det skillnad...en svensk är den som är acklimatiserad och har tagit till sig samhällets seder och bruk, medan svensk medborgare är något helt annat. kramiz

diana sa...

Jag tror att det är rädsla att göra fel, som får folk att kasta sig över främmande kultur på vår egen nationaldag. Många har svårt att veta vart gränsen går, så att säga och tror att om man förnekar sig själv och sin kultur då är man okej. Sjukt är vad det är.