torsdag 30 juni 2011

Mängder med spikar i kistan för LSU:s Seher Yilmaz

Igår fick LSU:s HBT-hatande ordförande Seher Yilmaz svar på tal ifrån SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand angående hennes absurda och lögnaktiga bortförklaringar om att SDU inte är välkomna i LSU.

Läs Gustav Kasselstrand svar till Seher Yilmaz på http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hyckleri-att-utesluta-sdu_6279882.svd .

Men precis som vanligt så visar Seher Yilmaz att hon inte har någonting att komma med, hon klarar inte av att försöka ens.

Läs hennes s k "svar" till Gustav Kasselstrand på http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ingen-demokratisk-rattighet-att-vara-med-i-lsu_6285118.svd .

Inte helt oväntat blir hon i kommentarsfältet till artikeln överöst med mothugg, motbelägg och fakta av mängder med personer. Inte bara SD-anhängare överöser henne med detta, utan också personer som inte håller på Sverigedemokratin men som värnar om demokratin.

Att LSU:s ordförande stänger dörren för SDU, men tillåter HBT-hatande organisationer, t ex SUM (Sveriges Unga Muslimer) som hatar homosexuella människor, är med i LSU säger också det väldigt mycket.

Ni minns väl vilket rabalder och uppståndelse det blev när SUM inför en sammankomst i Göteborgstrakten bjöd in välkända homosexuellhatande muslimska företrädare, t ex sheiker, från arabländerna, till mötet.

På mötet förespråkade nämligen dessa mord på homosexuella.

Och så påstår Seher Yilmaz att hon värnar om demokratin och är emot hat.

Hur går det ihop med att hon inte har någonting emot typer som vill se alla homosexuella människor avrättade?

En av talarna på mötet sade bl a följande om homosexuella:

-Homosexuella är avskum, de är lägre stående än djur. De måste avrättas, ty homosexuella hotar Allah!

Hmmm, hur hotar man någon som inte existerar? Ja, det är nog inte bara jag som undrar det.

Och vad exakt menade han med att homosexuella är lägre stående än djur?

Till att börja med så är homosexuella människor lika mycket djur som alla andra människor är. För ALLA människor är djur, vi är ju primater.
Andra primater är t ex orangutanger och schimpanser.

Men människan är den högst utvecklade och mest intelligentaste primaten av alla, undantag från det faktabaserade faktaunderlaget är dock typer som de homosexuellhatare som talade på mötet, likväl som de som bjöd in dem.

Men Seher Yilmaz då? Ja, henne ska vi bara inte tala om.

Däremot vore det intressant att få höra hennes syn på HBT-människor, men visst ja, den behöver vi inte höra för den vet vi redan.

Seher Yilmaz - En utav de mest underutvecklade invandringsfascister som finns i Sverige.

Till er som inte minns det här med att SUM bjöd in HBT-hatare (i klipp 3 och 4 pratar några muslimer för övrigt om sin syn på homosexuella muslimer):

Se och hör följande klipp:

1. http://www.youtube.com/watch?v=xiee2bXeNGs&feature=related ,

2. http://www.youtube.com/watch?v=QrGcb9OQt70 ,

3. http://www.youtube.com/watch?v=1FyKRAfDfU4&feature=related

och

4. http://www.youtube.com/watch?v=cwBLBYNSpfY&feature=related .

1 kommentar:

erik h sa...

Och som vanligt när någon staplar sanningar i hög och avslöjar PK-ismens skenhelighet så gapar kommentarsfältet ganska tomt. Detta pga PK-iterna inte kan hantera sanningen, det blir kortslutning i kolan för dem..

Bra blogg och bra inlägg!