torsdag 10 mars 2011

Politisk korrekthet är det största hotet emot demokratin

I samband med EU-valet, alltså när det gällde vilka partier i olika EU-länder som satsade på att komma in i EU-parlamentet, så sades följande under ett seminarium anordnat utav Nationaldemokraterna: "Det blir väldigt märkligt när demokratin försvaras med antidemokratiska metoder".

Detta sade nämligen Heroes trummis Johnny Järvenpää.

Och han har ju helt rätt.

För så är det alltid i Sverige, när politiskt inkorrekta människor som sympatiserar eller är med i någon politiskt organisation eller parti för fram sanningar så ska de tystas ner med alla medel som går.

Att det så gott som alltid är frågan om antidemokratiska diktaturmetoder som används spelar ingen roll, nej, "demokratin" ska försvaras till varje pris som går, många gånger går det så långt som anklagelser om hets mot folkgrupp, inskränkningar av demokratin och även grov misshandel.
I vissa fall sker också mord.

Men vad är det för demokrati som vi har i Sverige när vi inte får föra fram politiskt inkorrekta fakta, få yttra saker och ting utifrån vad vi tycker och tänker själva, inte få ha olika åsikter om olika saker men däremot bli brännmärkta värre än den värsta böldpest?

Jo, det är naturligtvis inte någon demokrati.

Så vad exakt är det som måste skyddas? Ja, inte fasen är det demokratin inte, för det har vi inte i Sverige. För den gäller bara för vissa, men inte för andra.

Det är väldigt illa när Sverige, som alltid skyltar med att vara världens humanaste och modernaste land, har mindre demokrati än vad Nazi-Tyskland hade, till och med i Kina har de på många sätt (dock inte alla) mer demokrati än det finns i Sverige.

Varför? Jo, i Kina vet folk att de inte har någon demokrati, medans i Sverige försöker PK-krafterna få oss att tro att vi har demokrati, fast vi inte har det.

Så på den punkten är Kina mer demokratiskt än Sverige, även Nazi-Tyskland var mer demokratiskt än Sverige.

Som sagt, det är illa i Sverige nu för tiden, visst, förfallet började redan i slutet av 80-talet eller början på 90-talet, men sedan dess har det bara ökat och ökat.

Och nu för tiden är det extremt mycket värre och illa än vanligt.

Men vad beror allt detta på då? Jo, t ex så har vi makthavare i det här landet, t ex 7-klövern i riksdagen och i PK-media, som hellre dör än erkänner för svenska folket och vissa invandrare att det mångkulturella samhället är ett enda stort misslyckande.

För det har ju inte fungerat någon annanstans heller, så varför skulle det fungera i Sverige?

Ta bara de övriga EU-länderna t ex. Tysklands minister Angela Merkel har fördömt det mångkulturella samhället, likaså har ministrar i bl a England och Spanien gjort.

Och Frankrikes president har gjort likadant han också, ja, i princip vartenda land i EU har dömt ut det mångkulturella samhället.

Och varför? Jo, för att det inte fungerar.

Men vad görs i Sverige? Jo, här görs det precis tvärtom, bl a med motiveringen att sanningen gynnar "främlingsfientliga" krafter.

Hallå där, ni vidriga PK-avskum som förstör Sverige! Är det inte dags att vakna snart?

Eller är ni så jävla inskränkta i eran absurda verklighetsförvrängning, att ni har tappat fotfästet och mer och mer börjar glida åt ett håll som gör att ni blir mentalt genomstörda hela bunten?

Dock finns det många av er som redan har hamnat där, t ex Centerpartiets ledare Maud Olofsson och muslimkramerskan Mona "Burka" Sahlin.

Mona Sahlin har förresten hamnat i Expos styrelse nu, så det ska bli väldigt intressant att se hur snabbt det går innan Expo går omkull helt och hållet.

För en sämre tillgång kan nog inte ens Expo få.

Läs mer om det hela på bl a http://www.nationell.nu/2011/03/08/mona-sahlin-ny-ledamot-i-expos-styrelse/ , http://politisktinkorrekt.info/2011/03/09/mona-sahlin-ny-ledamot-i-expos-styrelse/ och http://www.friatider.se/mona-sahlin-far-jobb-pa-expo .

Och Maud Olofsson då, som har sagt att invandrare och flyktingar är mer värda än svenskar.

Läs och hör mer om det hela på bl a http://politisktinkorrekt.info/2011/02/26/maud-olofsson-invandrare-ska-losa-gruvproblemen/comment-page-6/ .

Ja, svenskfientligheten har uppenbarligen inga som helst gränser, och ändå har vi inte sett det värsta än.

Snart blir man väl dödad på grund utav att man är svensk också, det sker ju redan förresten.

Och detta är ivrigt påhejat utav PK-media som t ex Aftonbladet.

Aftonbladet ja, få har väl kunnat undgått vad som har skett den senaste veckan.

Ett gäng flyktingar, närmare bestämt 20 stycken, gruppvåldtog då på Husbybadet i Stockholm några små flickor där, vanliga och förnuftiga människor i större delen av Sverige har ända sedan dess varit topp tunnor rasande över detta.

Det har skrivits och debatterats mängder om detta i bl a olika sorters forum, politiskt inkorrekt media och bloggar på internet.

Men PK-media däremot, de har inte skrivit en enda rad om detta vidriga dåd, ännu mindre pratat om det i nyhetssändningar.

Nej, däremot har de fördömt de forum, de bloggar och andra sidor på internet som har tagit upp detta, de har till och fördömt en viss mammas upprördhet över att hennes dotter blev våldtagen av dessa flyktingar.

Har de kräk som inte har fördömt dessa gruppvåldtäkter ingen som helst skam i kroppen? Är de mänskliga över huvudtaget?

Varför avskyr de inte det som har hänt? Varför skriver de inte om det?

Nej, istället har det bedrivits en hetsjakt på t ex Björn Söder och Kent Ekeroth för att de har tagit upp det som har hänt, politiskt inkorrekta nyhetssiter som t ex Politiskt Inkorrekt och Fria Tider har anklagats för rasism för att de har skrivit sanningen om det som har hänt.

Se t ex följande två Youtube-klipp om det hela: http://www.youtube.com/watch?v=eJFilqXcFzg&feature=channel_video_title och http://www.youtube.com/watch?v=rPEwtIgqi74 .

Däremot raporterar och skriver PK-media mängder med snyfthistorier om de avskum som har begått dessa gruppvåldtäkter.

Men offren då? Jo, de skiter PK-media fullständigt i.

"Nej, våldtäkter är bara bra, för de är ett strålande bevis på att det mångkulturella samhället fungerar. Flyktingar är bra, vita människor däremot och speciellt svenskar är avskum!"

Avskum, jojo, ni har aldrig tänkt på att det är NI som är avskummen?

För det är NI som har skapat rasismen, det är NI som har skapat nazismen, det är NI som har skapat invandrarfientligheten, det är NI som har skapat främlingsfientligheten, det är NI som har skapat svenskfientligheten, det är NI som har skapat högerextremismen, det är NI som gör skillnad på folk och folk, det är NI som inte står för alla människors lika värde, det är NI som har skapat allt det våld och brottslighet som icke-vita invandrare och flyktingar begår, kort sagt, det är NI PK-iter, t ex i de 7 politiskt korrekta riksdagspartierna (SD däremot är det enda demokratiska partiet i riksdagen) och i PK-media, som har skapat allt detta.

För den politiska korrektheten är det största hotet emot demokratin, och den politiska korrekthetens representanter är NI.

Sen kommer NI och skyller på de människor som är emot galenskaperna, nämligen OSS!

Och NI har mage att kalla OSS för främlingsfientliga, när det är NI som är det.

Nej, FY FAAN!

NI önskar JAG och många andra en våt massgrav i HELVETET!

Angående politiskt inkorrekt media som har rapporterat om dessa gruppvåldtäkter, se t ex följande länkar:

http://www.friatider.se/nord-husbyovergreppet-kan-visst-vara-valdtakt , http://politisktinkorrekt.info/2011/03/06/aterpostning-ensamkommande-sexbrottsanmalda-ofredade-badande-flickor/ , http://www.friatider.se/11-aring-gruppvaldtogs-pa-badhus och http://www.friatider.se/fria-tider-i-aktuellts-21-sandning .

Läs även följande artikel, denna har anknytning till desa "flyktingars" gruppvåldtäkter på Husbybadet: http://www.nationell.nu/2011/03/06/nationell-nu-i-tv4-nyheterna-vill-se-mer-natovervakning/ .

Se även följande länkar:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8636715.ab

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1399520/Falska-rykten-om-gruppvaldtakt.html

Inga kommentarer: