torsdag 26 november 2009

Tungor sönderfrätta i den politiska korrekthetens arsel

Idag stod följande artikel på SVT text-tv:

Fler kommuner välkomnar flyktingbarn

Migrationsverket behöver inte längre jaga kommuner som kan ta emot ensamkommande flyktingbarn. Nu hör kommunerna själva av sig - och intresset är stort.

-Vi blir kontaktade i en helt annan utsträckning än tidigare. Det är många kommuner som tar upp frågan igen för att se om man kan göra någonting, säger Jonas Doll på Migrationsverket Norrköping till Rapport.

Han tror att diskussionen kring Vellinge har visat hur svår situationen är. I dag sitter över 500 barn fast i landets fyra ankomstkommuner.

Jaha, så här låter alltså tongångarna nu: "Vi blir kontaktade i en helt annan utsträckning än tidigare", "diskussionen kring Vellinge har visat hur svår situationen är" osv.

Men det klart att Migrationsverket blir kontaktade mer än tidigare, ytterst extremt få kommuntjänstemän och kommunpolitiker törs ju stå upp och säga som det är, nämligen följande: -Vi kan inte ta hand om alla, vi har varken pengar till det eller plats för dem.

Istället slickar man nu den vidriga politiska korrektheten och trångsyntheten så mycket i arslet, att samtligas tungor riskerar att frätas sönder av alla gaser som "släpps till väders" därbak.

Säg den som aldrig har släppt en brakskit någon gång, en sådan person finns nämligen inte.

För från vaggan till graven fjärtar vi på och släpper fisar titt som tätt, hå hå jaja, tralala.

Och från alla håll och kanter skanderas dessa rop ut: -VAR GLAD, VAR GLAAAAAAAAAD, SJUNG TRALALATRALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Ärligt talat, alla problem med flyktingbarn i Sverige hade dessa kunnat lösa själva när de bestämde sig att fly ifrån sina hemländer.

Nu tänker nog en del av er som läser detta kanske följande:

-Men hur skulle de lösa dessa då?

Svar: Ja, vad var det som var så himla svårt med att fly till närliggande länder som gränsar till de som dessa barn hade flytt ifrån?

Eller kommer alla dessa barn ifrån Norge, Finland och Danmark?

I så fall är det dags att för full hals skrika följande: -SKANDINAVIA WOORLD WAAAAAAAAR THREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Läs mer om spektaklet kring flyktingbarnen på t ex http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/25/fler-kommuner-valkomnar-hitskickade-unga-man/

, http://www.dn.se/nyheter/sverige/manga-fler-ensamma-flyktingbarn-1.984760

och på http://svt.se/2.22620/1.1787198/fler_kommuner_valkomnar_flyktingbarn?lid=senasteNytt_675672&lpos=rubrik_1787198&lid=senasteNytt_675672&lpos=rubrik_1787198 .

6 kommentarer:

Demokratbloggen sa...

Utmärkt agitativt!

Makthavarna ska gisslas. Skitstövlar är vad e är. Man har gjort hela Sverige till ett enda stort torrdass för kommunalpolitiker att sitta och slicka varandras rövhål.

Och för den vanliga svensken återstår det bara denna uppgivna suck:

Bönder och banditer, som sitter här och skiter

Om ni något hjärta har

Lämna lite papper kvar


Denna förnämliga lilla dikt visar att folket har i alla fall vett att använda toapapper och göra sina behov själva istället för att be om hjälp, som kommunalpolitikerna gör,och det på det mest oanständiga sätt.

Man ska se till sig själv och de sina. När man har gjort det så kanske man också har pengar över till solidaritet med andra. Men det ska vara med ens egna pengar, inte genom skattestölder som ju har blivit så populärt numera!

attis sa...

Hallojs. Här är allt bra . Har bara haft en jävla massa strul med både dator och nät. Håller just nu på att julpynta för fullt. Hoppas allt är bra med dej oxå.
Kramen

charlotte sa...

det är ju barn det handlar om. har vi väl slappt in dem i sverige är vi skyldiga att ta hand om dem. för övrigt är jag glad att det finns länder som vårat som tar emot folk. men nu håller de på att ta över med all sin skit så vi måste bli tydligare för vad som gäller. nu räcker det ju med att man säger ngt så blir man kallad rasist..

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Men nu är det inte svenska barn det handlar om, om så vore hade det varit en annan sak. Man kan inte tvinga kommuner att ta emot "flyktingar", oavsett vuxna eller ej, för det är upp till varje kommun att bestämma den saken.
Ja, visst fasen måste vi vara tydliga, det får vara NOG nu!

Svar till Demokratbloggen: Absolut, håller med fullständigt!

Anonym sa...

Ingan kan då anklaga dig för att vara smart!!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Tja, även en korkad åsikt är en åsikt, som Ulf Lundell i en intervju en gång sade. Och hans påstående stämmer ju bra in på dig. Kom med argument istället om varför du tycker att jag inte är smart, för då kan vi ha lite kul.
Fast jag misstänker starkt att jag inte kommer att få se några sådana, anonyma fegisar som du är bra på att inte kunna komma med sånt.
Men försöka gärna att motbevisa mig, så får vi se hur långt du kommer med det.