tisdag 24 november 2009

SD:s Jimmie Åkesson mot S:s Mona Sahlin, del 4 (Eftersnack om debatten)

Här följer nu den fjärde och sista delen i debatten mellan SD:s partiledare Jimmie Åkesson och S:s partiledare Mona Sahlin, den delen är en uppföljare till debatten. Det hela rör sig i den sista delen om eftersnack om debatten, med i eftersnacket är bl a den antidemokratiska vänsterfascistledaren för Vänsterpartiet, nämligen kommunisten Lars Ohly, och "forskaren" Ulla Ekström von Essen.

Jan Milld kommenterar och analyserar.

Varsegoda: http://www.youtube.com/watch?v=Srd3119k21U .

8 kommentarer:

charlotte sa...

ibland kan man börja undra hur många hjärnceller en del har?! o jag som alltid röstat v för att stödja det rätta blocket men tycker att sossarna är för mkt åt höger o de har varit vettiga tills nu

Karpstryparn sa...

Ja, precis. En gång i tiden var sossarna vettiga, men det var på Tage Erlanders tid det. Angående Vänsterpartiet så har de ALDRIG varit vettiga!

Anonym sa...

"...den antidemokratiska vänsterfascistledaren för Vänsterpartiet." Jo du är listig, du..... alla som inte tycker som du är antidemokratiska. Fan, har du fått diagnos?

Anonym sa...

På Tage Erlanders tid!!?? Vad fan vet du om det? Du hann väl inte mer än skita ner dina blöjor under hans tid! Försök inte verka begåvad, det klär dig inte.

Anonym sa...

Du kan kanske nämna tre skillnader på sossarna på Tage Erlanders tid och nu?

Karpstryparn sa...

Svar till de två anonyma som skrev det där om diagnos och blöjor: Ni har tydligen inte läst ett inlägg som jag skrev i somras som handlade om fegisar som skrev personangrepp osv. Leta reda på det och läs det, efter att ni har gjort det förstår ni förhoppningsvis varför jag inte besvarar den sortens kommentarer som sådant pack som ni kommer med.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym som skrev kommentar den 6:e december kl. 23.56: En av skillnaderna är Socialdemokraterna var ett riktigt arbetarparti på Erlanders tid, idag har Socialdemokraterna tappat mycket av själva arbetaridealen. Detta är naturligtvis tragiskt, det hela började under 90-talet och om partiet vill hitta tillbaka till arbetarrötterna riktigt ordentligt så måste de till att börja med göra sig av med Mona Sahlin som partiledare, det är synd att inte Anna lind lever för hon hade blivit en bra partiledare.

En annan orsak är att på Erlanders tid stod Socialdemokraterna upp för svenskarna på ett bättre sätt än de gör nu.

Och den sista skillnaden är att Socialdemokraterna idag inte är något riktigt demokratiskt parti, ett exempel på det är när Göran Persson lade munkavel på nej-sidan i EMU-frågan. Nu var det visserligen några år sedan, men demokratin inom Socialdemokraterna lyser ännu mindre nu än vad den gjorde då.

Detta var de tre skillnaderna, så nu har jag besvarat din fråga.

Karpstryparn sa...

Tillägg: Hoppsan, skrev ett litet stavfel, Lind stavas ju med stort L.