fredag 12 juni 2009

TV4 hycklar igen

TV4 har beslutat att utvidga sin ”nollrasismvecka” till att pågå året om. Men egentligen var nog kampanjstarten annonsblockaden av Sd. Rasism är för TV4 en ensidig företeelse. Genom att blunda med ena ögat ser TV4 rasism mot invandrare. Något annat ser de inte. Därmed faller tron på att TV4 tror på allas lika värde. Det betyder att TV4 precis som väntat ignorerar rasismen bakom gruppvåldtäkterna, mobilrånen, mobbningarna och bötningarna mot unga svenskar. Istället skapar man en halmgubbe för att flytta fokus från de verkliga problemen.

Så TV4 förvandlar sin ideologiska kampvecka till ett kampår istället. Ännu ett steg i fulmedias försök att harmonisera balkaniseringen av Sverige. TV4 stigmatiserar svenskar som inte vill ha ett mångkulturellt Sverige. De förnekar även mekanismerna som ligger bakom Det Nya Sveriges grava fiasko och lägger skulden på oss svenskar.

TV4:s Nollkritik-kampanj, förlåt Nollrasism-kampanj menar jag, borde ta upp den situation som många svenska ungdomar befinner sig i. Men dessa bryr sig inte TV4 om. Alla är jämlika, men en del är mer jämlika än andra. För övrigt skulle det vara intressant att veta var t ex TV4:s styrelseledamöter, redaktörer och journalister bor. Vilken typ av bostadsområden lever de i? Vilka mångfaldsplaner bedriver dessa områden? Hur stor andel invandrare har man bland sina grannar? osv. Fast vi vet ju redan svaren. De bor där det inte bor invandrare. De bor i svenska trygga områden och möjligtvis går de hos en frisör från Grekland, vilket är mångkultur för gräddan av moralkärringarna.

TV4 har under sin hela existens inte visat något tecken på intellektuell hederlighet och journalistisk objektivitet. Det går inte att ta TV4 på allvar. Tomtarna har nu slagit rot i samhället och de heter TV4.

Källa: http://www.rakryggad.blogspot.com .

2 kommentarer:

Mr. Incognito sa...

sv; oj det var ett starkt inlägg men bra va det. Håller med dig, ibland visas saker så enformigt och från bara en vinkel när det finns så många fler.

Karpstryparn sa...

Svar till Mr. Incognito: Tackar, jo, jag gillar att sätta saker på sin spets.
Angående många fler: Ja, det är nästan alltid så.