måndag 3 juli 2017

Angående Ebba Busch Thors krav: Går det för dåligt för Kristdemokraterna eller menar hon verkligen vad hon säger?

Med tanke på alla muslimska terrordåd som hänt i år, och även förra året, i Europa så tycks vartenda svenskt riksdagsparti som tidigare har mjäkat med extrema muslimer nu göra precis tvärtom.
Det gapas och skriks om i toner som mest går ut på att överträffa andra "skrikhalsar" inom den politiskt korrekta eliten om att man ska stoppa det och det som har med islam att göra, detta trots att samma personer samtidigt hela tiden fortsätter att hävda att terrordåden inte har något med islam att göra.
Men om nu ingenting sådant har med islam att göra, varför är det då alltid muslimer som begår dem?
Skrikandet är helt enkelt inte bara absurdt utan också patetiskt, samt även extremt hycklande.
För menar de politiskt korrekta skrikhalsarna vad de gapar och skriker om? Svar nej, istället går det bara ut på röstfiskeri, man menar inte ett skit av vad man skriker om.
Skrikhalsarna tror helt enkelt att folk är idioter som går på vilken genomskinlig smörja som helst.

Angående det sistnämnda så undrar jag om Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor är av samma skrot och korn som de andra skrikhalsarna.
I en debattartikel från igår skriver hon att man måste stoppa finansierandet från muslimskt håll från andra länder av moske'er i Sverige.
Frågan är bara om hon verkligen menar vad hon säger, och eller om Kristdemokraterna håller på att "kvävas" på grund av för dåliga opinionssiffror?:


Och hur ska stopp av utländsk finansiering av moske'er i Sverige kunna stoppa muslimska terrordåd?
Nej, det är väl som vanligt, d v s bl a, bl a, och åter bl a. Och detta utan att någon vill göra eller försöka bidra med något som gör att man kan se till så att risken för muslimska terrordåd minskar.
För till och med idioter kan skrika hals, man behöver inte vara politiskt korrekt politiker för att göra det.
Men visst sjutton, politiskt korrekta politiker är ju idioter.
Ingenting nytt under PK-solen alltså!

Relaterat: Stoppa utländsk finansiering av moske'er





Inga kommentarer: