måndag 18 april 2016

I kvällens Sverigekanalen live: Mehmet Kaplan vs Henrik Arnstad

Större delen av kvällens livesändning i Sverigekanalen handlade mest om muslimen och islamisten Mehmet Kaplans avgång ur regeringen och många av de andra partiledarnas reaktioner på det, men också om varför Stefan Löfven inte har agerat långt mycket tidigare emot Kaplans islamistfasoner  (Kaplan borde ju aldrig ha släppts in i regeringen till att börja med ens).

Av någon konstig anledning finns det dock typer som tycker att Mehmet Kaplans islamistfasoner är och hela tiden har varit bra och som därför är emot att han avgår, en av dessa är den notoriske lögnaren och pajasen Henrik Arnstad.
Ta bara t ex detta:Intressant att Arnstad har mage att påstå att han alltid försöker begränsa sina uttalanden till sådant han vet någonting om, särskilt med tanke på att han aldrig vet någonting om någonting som han uttalar sig om oavsett vad det än är.
Och nu har han tydligen blivit muslim och islamist också, här är nämligen en annan av hans reaktioner på Mehmet Kaplans avgång:


Men tweets om Mehmet Kaplan då? Jo, det finns det fler utav, ta bara den här t ex:Ni som missade att höra livesändningen kan höra den här , jag är med från 6 minuter och 10 sekunder in i den.
Trevlig lyssning på er!

Inga kommentarer: