lördag 6 juni 2015

Är Åsa Romson Stefan Löfvens dotter? Inkompetens och idioti kan ju gå i arv

Nu har det snart gått ett helt år efter riksdagsvalet, jag undrar just hur många som är nöjda med Stefan Löfvens "insatser".
Väldigt få, gissar jag, särskilt med tanke på att han inte har åstadkommit någonting alls, förutom att ha gjort sig känd som Sveriges mest inkompetenta statsminister någonsin.
Men inte bara det, han är även regeringens sämsta politiker.
Eller vänta, är han verkligen det? Han har ju hård konkurrens i form av t ex Gustav Fridolin och Åsa Romson, den sistnämnda har ju dömts ut så pass mycket att till och med de flesta inom hennes eget parti vill ha bort henne.
Egentligen borde hon vara glad över att Konstitutionsutskottet (KU) är så "snälla" emot henne i sin kritik, detsamma kan man nämligen inte säga om folk inom Miljöpartiet.
Och ändå är ju KU väldigt skarpt kritisk emot Åsa Romson.
Men med tanke på alla påståenden och alla saker som hon har sagt och gjort så borde hon ha blivit utslängd ur regeringen för länge sedan, det är ju snart bara Löfven själv som har förtroende för henne.
Fast har han verkligen det? Eller är han bara en patetisk och ynklig räddhare som tror att han ska sjunka ännu lägre i folks ögon om han avsätter henne? Om det är det sistnämnda så bevisar han inte bara att han är handlingslös utan att han återigen inte har "alla hästar hemma", Romson är ju förmodligen den politiker som förutom han själv sänker regeringen allra mest.
Men det klart: en gång idiot, alltid idiot.
Det är ju lätt att tro att Åsa Romson är Stefan Löfvens dotter.

Ja, Stefan Löfven har det verkligen inte lätt, men å andra sidan har han det ju som han förtjänar.
Om TV4:s frågesport "Vem vill bli miljonär?" hade börjat sändas igen och någon tävlande hade fått frågan "Vem är regeringens sämsta politiker? så hade den tävlanden fått det väldigt svårt att svara, i alla fall om alternativen (förutom Löfven själv då) hade varit Åsa Romson, Gustav Fridolin och Magdalena Andersson.
Stackars den tävlanden, säger jag bara, alla alternativen hade ju kunnat vara rätt. Det hade blivit en kuggfråga helt enkelt.
Och sedan allt mjäkande för muslimska terrorister som har begått mord och andra illdåd för Islamiska Staten då, enligt Löfvens och hans regering ska samtliga av de som kommer till Sverige få livstids försörjning.
Eller uttryckt på ett annat sätt: De får rejäla summor pengar från staten för lång och trogen tjänst för Islamiska Staten!
Undrar just vad Löfven, Romson eller någon annan pappskalle i regeringen skulle säga om någon terrorist för Islamiska Staten skulle knacka på deras dörr och står utanför med något automatvapen i högsta hugg?
Personen ifråga bemöts säkert med följande:

-Nej men titta vad trevligt, är ni äntligen här? Vilken tid det tog. Men varsegod och kom in, skjut ihjäl all ni ser inklusive mig själv, jag älskar muslimska terrorister.
I annat fall skulle jag ju aldrig ha försvarat er så mycket.
Skjuter ni ihjäl mig så gör ni mig förresten en tjänst, jag är nämligen trött på all kritik, s
Så skjut ihjäl mig först, sedan kan ni ta resten.
Varsegod och ta för er!

Ja, det är nog inte lätt att vara Stefan Löfven, Åsa Romson, Gustaf Fridolin eller någon annan pappskalleliknande "amöbakopia" idag.
Hade de varit kompetenta hade det däremot varit annorlunda, men samtidigt kan man ju inte begära för mycket av personer som har permission från hispan på obestämd tid.
Undrar just när de ska in igen tro.Inga kommentarer: