måndag 22 juni 2015

"Nazistprofil" sköter sitt jobb som brandman, så vad är problemet?

I morse uppmärksammade Sveriges Radio (i det här fallet representerat av P4 Västernorrland) att en medlem i Svenska Motståndsrörelsen jobbar som brandman på deltid, personen ifråga sköter sitt jobb väldigt bra och hedervärt och har aldrig fått någon anmärkning.
Han klarade sin utbildning som brandman galant, och han är omtyckt bland både arbetskamrater och chefer på jobbet.
Så vad är problemet? Jo, Sveriges Radios hat- och hetspropaganda, de skriker ju som vanligt som "vanvettiga hundar i sin okunniga dumhet" när det gäller saker och ting som inte passar dem.
Så länge mannen sköter sitt jobb får han ha vilka åsikter han vill, vart han står politiskt sett spelar ingen roll.
Det hade varit precis likadant om han hade varit miljöpartist, moderat, vänsterpartist eller tillhört något annat parti eller organisation.
Och angående "Bybor känner oro över att mannen är brandman": Och hur många är dessa då? En? Eller kanske hela två stycken? Alla kan inte gilla allting, så är det ju bara, Sveriges Radios hetspropagandaaktörer är ju ett bra bevis på det.
Vem vet? Dessa enstaka "bybor" har kanske fått betalt av P4 Västernorrland för att säga att de är oroliga, betalning för lögner har ju andra PK-mediaaktörer som t ex Aftonbladet också kört med genom åren.
Så om P4 Västernorrland har kört med betalning så säger jag bara följande: Ställ er i kön, P4 Västernorrland!

Jag kommenterade för en stund sedan för övrigt artikeln på Sveriges Radios hemsida, jag skrev följande kommentar (helt ofattbart att den fick vara kvar förresten, Sveriges Radio är ju inte för demokrati):

"Han sköter ju uppenbarligen sitt jobb, Så vad är problemet? Jo, skrämselpropaganda från hycklare som påstår att de står för alla människors lika värde men som hela tiden dag ut och dag in bevisar att de inte gör det. Så länge han sköter sitt jobb (vilket han ju uppenbarligen gör) så får han ha vilka åsikter han vill. Skärp er, ni på Sveriges Radio!"

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6194070 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6194334 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6195017 .

Inga kommentarer: