söndag 10 maj 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Skulle Erik Selin själv vilja betala 46.500 kronor per månad för en etta på 20 kvadratmeter?

Med anledning av att Expressen tidigare i veckan avslöjade att ettor för "ensamkommande flyktingbarn" kostar 46,500 kronor per månad och att det är vi skattebetalare som står för notan så handlade mycket av gårdagens avsnitt av Sverigekanalen live om just detta.
De som har bestämt den här skiten är fastighetskungen och vd:n Erik Selin och hans vice vd Sharam Rami. Ingen av dessa båda ville naturligtvis bli intervjuvade av Expressen vilket ju inte är så konstigt, de vill ju inte ha någon uppmärksamhet.
Deras tilltag är förresten ett bra exempel på vilka det är som verkligen vill ha hit en massa "flyktingar" till Sverige, de enda som tjänar på flyktingströmmarna är ju de personer som driver flyktingboenden.
Inga andra tjänar alltså något på detta, snacket om alla människors lika värde stämmer alltså inte denna gång heller.

Men gårdagens avsnitt handlade också om andra saker, t ex om första numret av tidningen Folktribunen, om den dålige lögnaren Henrik Arnstad, att Sverigedemokraterna nu har tagit bort sitt invandringskritiska program m.m.
Det här med att SD har tagit bort sitt invandringskritiska program är ytterligare ett av många bevis på att partiets ledning är allt annat än demokratisk, samt också på att SD blir mer och mer just det som partiet är emot.
Vad är det då? Jo, diktaturfasoner. Och allt detta efter att den vidrige och maktfullkomlige Mattias Karlsson tog över efter Jimmie Åkesson.
Nu är ju visserligen både Åkesson och Karlsson partiledare för SD, men hade jag varit Mattias Karlsson så hade jag avgått, detta för SD:s bästa.
Och hade jag varit Jimmie Åkesson så hade jag uteslutit Mattias Karlsson, det enda han gör är ju att skada partiet.
På tal om SD förresten så hade en viss Kent Andersson, som brukar ringa in till programmet, varit på Sverigedemokraternas årsmöte på Långholmen, han rapporterade också om detta.

Ja, det var många heta ämnen som togs upp i gårdagens livesändning, t ex att Moderaterna försöker plocka röster från SD genom att försöka lura väljarna att de vill skärpa invandringen, om tiggeri, om att Margot Wallström återigen inte vill ha demokrati (hon är ju emot att Storbritannien vill gå ur EU), samt mycket annat.
Några av de frågor jag själv ställde mig i gårdagens avsnitt var förresten följande: Finns det resurser till att stoppa eller i alla fall minska nackdelarna med det mångkulturella samhället? Finns det resurser att stoppa flyktingströmmarna genom att istället hjälpa flyktingar i de länder där de hör hemma?
Ja, självklart finns det det, frågan är alltså inte om det går utan om de politiskt korrekta makthavarna vill det.
För det är ju alldeles uppenbart att de inte vill det, istället vill de fortsätta att ställa människor mot människor.

Ni som missade att höra gårdagens avsnitt av Sverigekanalen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, gå bara in på den och klicka på den ruta som heter "Sverigekanalen 20150509" och programmet spelas då upp.
Jag kommer in i programmet 53 minuter och 50 sekunder efter dess start.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150509 ,

http://www.exponerat.net/tar-46-500-kr-i-hyra-for-etta-till-ensamkommande/ ,

http://www.expressen.se/gt/ettorna-hyrs-ut-till-flyktingar-for-46-500-kr/ ,

http://www.friatider.se/sd-ledningen-m-rkar-invandringspolitiskt-program-l-s-hela-h-r ,

http://www.svtplay.se/video/2912579/presskonferens-moderaterna/presskonferens-moderaterna-presskonferens-moderaterna ,

http://www.hd.se/opinion/aktuella-fragor/2015/05/06/tiggeri-ar-inte-losningen/ ,

http://www.friatider.se/wallstr-m-oroad-ver-valresultatet ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jimmie-akesson-talar-vid-sds-varkampanj_4551892.svd ,

http://avpixlat.info/2015/04/21/sd-anordnar-varfest-pa-langholmen-i-stockholm/ .

Inga kommentarer: