tisdag 12 maj 2015

Åsa Romson skymfar, hånar och gör narr av Auschwitzoffren

Efter söndagens partiledardebatt i SVT mellan de olika representanterna för riksdagspartierna står det klart att statsminister Stefan Löfven återigen gjorde en minst sagt rejäl tabbe när han utnämnde den djupt okunnige miljöpartisten Åsa Romson till vice statsminister.
Visst, hon har gjort rejäla "grodor" förr, t ex när hon gjorde uttalanden under förra årets Almedagsvecka som resulterade att hon blev anmäld hela 5 gånger för hets mot folkgrupp, men det som hon gjorde i söndags kväll slår hitills alla plumprekord som hon hitills har gjort.
Hade Löfven haft lite "stake i ryggen" så hade han dagen efter denna debatt avsatt henne som vice statsminister och låtit posten vara öppen tills dess att han hade hittat någon bättre, för det är alldeles uppenbart att Åsa Romson återigen har skadat regeringen rejält.

Men vad var det då som hon gjorde i söndags under denna TV-debatt? Jo, hon jämförde flyktingkatastrofen i Medelhavet med de saker som hände i Auschwitz under andra världskriget.
Hon menar alltså att det gasas ihjäl människor i Medelhavet, hon kunde lika gärna ha jämfört Medelhavet med de kommunistiska svält- och koncentrationslägren Gulag.
När jag fick reda på detta (jag såg tyvärr inte TV-debatten, men önskar i efterhand att jag hade gjort det) så ställde jag mig direkt följande fråga:

Hur gasar man ihjäl människor som befinner sig i vatten? Dessa människor är väl inte dummare än att de när de utsätts för gasen dyker ner under vattnet, så man får väl vänta tills de kommer upp för att få luft då.
Och nästa fråga: Hur gör man för att gasa ihjäl människor som befinner sig under vattenytan? Finns det ens en gas som det går att göra det med? Visst, naturgaser finns ju, men inte ens Åsa Romson skulle väl få för sig att blanda ihop djupen utanför Madagaskar (alltså de djup där de flesta kvastfeningar lever på) med Medelhavet.
Fast det klart, med tanke på hennes jämförelse mellan Medelhavet och Auschwitz så skulle det ju inte förvåna mig ändå, denna djupt idiotiska och inkompetenta människa är ju uppenbarligen kapabel till precis vad som helst hon.
Stackars Stefan Löfven som måste dras med denna idiotiska kvinna, till råga på allt påstår han idag att han har fullt förtroende för henne.
Säga vad man vill om Löfven, men detta säger nog ännu mer om honom själv än om Romson.
Och inte nog med det: Romson får nu även skarp kritik från sitt eget parti för denna idioti, flera ledande miljöpartister som t ex Carl Schlyter och Peter Eriksson har inget som helst förtroende för henne efter detta.

Naturligtvis har även de andra partiledarna, t ex Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt, fördömt Åsa Romsons uttalande.
Och ändå var det ju bara några få år sedan som en vänsterpartist menade att REVA-projektet i Stockholms tunnelbana och apartheidsystemet i Sydafrika var exakt samma sak.
Visst, denna vänsterpartist var ju (och är fortfarande) en tvättäkta och lobotomerad dubbelidiot, men vice statsminister Åsa Romson är mycket värre än så hon.
För hon är inte bara en lobotomerad dubbelidiot, hon är en dubbellobotomerad dubbelidiot också.
Avgå, Åsa Romson, ut ur riksdagen med dig också, för du är ju för fasen en rejäl samhällsfara du!

Men angående att Romson kallade romer för zigenare så ger jag henne rätt, den riktiga benämningen på zigenare är ju faktiskt zigenare och inte romer.
Däremot blir många zigenare kränkta över att bli kallade för romer, många av dem säger nämligen "zigenare" om sig själva och är också stolta över att vara det.
Även en blind höna som Åsa Romson kan hitta något korn någonstans alltså, även om det i hennes fall är minst sagt extremt sällsynt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20775430.ab ,

http://www.expressen.se/nyheter/vagrar-saga-att-de-har-fortroende-for-romson/ ,

http://www.friatider.se/tr-tthetssyndrom-fick-romson-s-ga-zigenare ,

http://www.expressen.se/nyheter/fridolins-mentor-romson-maste-avga/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/jag-har-fortroende-for-asa-romson/ ,

http://nyheter24.se/nyheter/politik/797434-6-pinsamma-tillfallen-da-asa-romson-tappat-det-fullstandigt ,

https://www.nordfront.se/asa-romson-i-klaveret-efter-att-ha-jamfort-situationen-pa-medelhavet-med-auschwitz.smr ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/romson-kallade-romer-for-zigenare-tva-ganger/  .

Inga kommentarer: