torsdag 16 oktober 2014

"Lyckat" att ha med islamisten och antisemiten Mehmet Kaplan i regeringen

Det är inte ofta som jag håller med den socialdemokratiska och muslimska debattören Nalin Pekgul, men när det gäller bostads- och statsutvecklingsminister Mehmet Kaplan så har hon helt och hållet rätt.
För visst sjutton är han islamist och även antisemit så det bara skriker om det.
För vad annat kan man säga om en person som ständigt hyllar islamistiska förintelseförespråkare som t ex terrororganisationen Islamiska Staten, har varit ordförande för den förintelseförespråkande organisationen Sveriges Unga Muslimer (vid flera tillfällen bjöd han ju in flera kända kända antisemitiska politiker som t ex den brittiske politikern Yvonne Ridley till konferenser som organisationen har anordnat), greps för terroristsamröre under "hjälpaktionen" Ship to Gaza, menar att en judisk ockupationsregim i allra högsta grad finns (enligt honom är alltså pratet om ZOG inte bullshit), osv?
Lägg därtill att han kräver att det ska byggas minst flera stycken moske'er i samtliga av Sveriges 290 kommuner, alltså minst flera stycken i varje stad t ex, också.
Vad säger t ex judar, kristna och andra som enligt Mehmet Kaplan inte har "rätt" tro om allt det här? Ja, det är ju inte svårt att räkna ut.
Så här skrev förresten Nalin Pekgul i förrgår och igår i några debattartiklar om Miljöpartiets islamist nr 1 Mehmet Kaplan:

"Hur länge ska man låta Sveriges Unga Muslimer och andra liknande organisationer, nu med Mehmet Kaplans stöd, komma undan med lama ursäkter med att de inte förstod vem de hade bjudit in? Det är oförlåtligt naivt att tro att man med pengar till den här typen av organisationer och moskéer ska motverka segregation och nå de ungdomar som radikaliseras."

 Att ingen vågar ifrågasätta Mehmet Kaplan beror enligt Nalin Pekgul på rädslan att stämplas som islamofob.

"Det här är inget annat än ett svek mot de människor som i första hand drabbas av islamisternas intolerans och förtryck", skriver hon.

Jadu, Stefan Löfven, du har verkligen fått ihop en "bra" regering du. Ta t ex Åsa Romson (som har begått mängder med grova miljöbrott), en illegal invandrare, Alice Bah Kuhnke (som inte har någon som helst politisk erfarenhet över huvudtaget oavsett vad det än gäller), en massa andra inkompetenta knäppskallar som t ex Gustaf Fridolin, och så Mehmet Kaplan då.
Men det klart, så blir det ju när man sätter ihop en regering på mindre än en 10-minuters kafferast!
Visst, det kryllade ju av både islamister och antisemiter i Fredrik Reinfeldts regering också (ta bara islamisten Waberi t ex), men helt klart är att Stefan Löfven inte har lyckats bättre.
Istället har han lyckats precis likadant!

http://blog.svd.se/larssonlaser/2014/10/14/utnamningen-av-mehmet-kaplan-till-minister-ar-forvanade-och-forfarande/  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/politik/pekgul-anklagar-kaplan-for-dold-agenda_4007689.svd  ,

http://www.friatider.se/bostadsministern-r-islamist  ,

http://avpixlat.info/2014/10/16/ny-tung-kritik-mot-kaplans-utnamning-till-minister/ ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=5990432 ,

http://hantisverige.wordpress.com/2014/10/14/mehmet-kaplan-varenda-en-av-sveriges-290-kommuner-ska-fa-egen-moske/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/sa-svarar-kaplan-pa-islamist-angreppet/ .

Inga kommentarer: