söndag 26 oktober 2014

I gårdagens livesändning i Sverigekanalen: Varför anser "antirasister" att det är rasistiskt att hedra muslimer?

Efter mycket om och men igår (t ex ljudkrångel, telefonhaveri, Skypekrångel och internethaveri) så kom då äntligen kvällens livesändning i Sverigekanalen igång.
Jag kom in väldigt sent i gårdagens livesändning, detta bl a på grund av det inte gick att nå programledaren via Skype. Telefonlinjen fungerade inte heller (jag försökte även ringa in flera gånger till kanalen), detta på grund av att telefonen gick sönder under sändningen.
Gårdagens livesändning handlade bl a om kulturminister Alice Bah Kuhnke och Sveriges Radios jämförelse med TV4 (detta på grund av TV4:s hat emot det svenska kungahuset), "antirasisters" absurda anklagelser om rasism emot Moderaternas pressekreterare Bodil Side'n för att hon hedrade den muslimske fredspristagaren Malala, samt den senaste veckans ryska ubåtar i Östersjön och andra ryska maktdemonstrationer gentemot Sverige.

Men det handlade också om andra saker, t ex Miljöpartiets makt, nyhetssidan Nyheter Idag:s avslöjanden om miljöminister Åsa Romsons många miljöbrott, att pappersupplagan av tidningen Nationell Idag ska läggas ner, invandringsbrottslighet, samt en del andra saker.
För att lyssna på avsnittet så gå då in på den första av länkarna här nedanför och scrolla nedåt i radiorutan till höger på den tills ni kommer till punkt 5 i den (alltså där texten "Sverigekanalen Kanal 1 October 25 2014 18 31" står).
Klicka sedan på den texten och programmet spelas då upp.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1October2520141600 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6000519 ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/ubatsjakten/article19732704.ab ,

http://nyheter24.se/nyheter/politik/780410-muf-politiker-lajvade-malala-far-kritik-for-rasisitiskt-brownface  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/ubatsbild-fick-sin-forklaring/ .

Inga kommentarer: