måndag 4 november 2013

Aftonbladet & Co försvarar dubbelmorden i Ljungsbro - mördaren är ju invandrare

Att invandrare (dock inte alla) begår grova brott i Sverige förnekar enbart de mest självhjärntvättade PK-iterna, ett av de senaste i raden av exempel på det är den 33-årige kongolesiske dubbelmördaren Doudou Ahoka som brutalt mördade en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping i lördags.
Och som vanligt förnekar Aftonbladet och andra aktörer inom svensk PK-media att sådant är vardagsmat i Sverige, istället försvarar de sådana brott med motiveringen att gärningsmannen är invandrare ifrån något icke-västerländskt land och att man därför inte ska döma personen.
Enligt PK-termer kan ju gärningsmannen ha haft det "väldigt svårt" i sitt hemland, och att man om man dömer ut brottet ökar "främlingsfientligheten".
Men vilka är det som står för främlingsfientligheten då? Jo, Aftonbladet & Co, de dömer ju ut människor som de inte känner som främlingsfientliga.

Över huvudtaget har en majoritet av Sveriges "journalistkår" en rent utsagt människofientlig inställning, inte minst "journalisterna" på Aftonbladet då.
Ta Aftonbladets chefredaktör Jan Helin t ex, vid ett tillfälle fick han nämligen följande frågor av en person som undrade över tidningens ständiga hyckleri:

-Hur kommer det sig att man gått ut med namn och identitet på den rånare med nordiskt ursprung från rånet medans man valt att inte gå ut med identiteten på de icke-nordiska personerna som begick det andra rånet? Är det verkligen rättvist att dölja identiteten på alla brottslingar utom de från Sverige/Norden?

Vad svarade Jan Helin på det då? Jo, följande:

-Zzzz....Det är inte så det går till. Kan ni inte bara fatta det en gång för alla. Jag är urless på den här idiotiska konspirationsteorin som går ut på att medier publicerar namn och bild på personer om de har viss hudfärg och pixlar om de har annan bakgrund. Det är kort och gott bullshit. Det är i huvudsak bevisläge och straffvärde i brottet som ligger till grund för värdering av allmänintresse som styr publiceringsbeslut i sådana här fall.

Ja, vad säger man? Inte ens lögner är du bra på, Jan Helin. Men så är du ju också chef för Sveriges största och värsta hatsajt (och hattidning dessutom), nämligen Aftonbladet.
För angående hur många brott som ni "journalister" på den hatblaskan har begått emot svensk lag är vi garanterat många som har tappat räkningen på!

Läs mer om det här med dubbelmorden i Ljungsbro på t ex följande:

http://avpixlat.info/2013/11/03/kongoles-bakom-dubbelmord-i-ljungsbro/ ,

http://www.exponerat.info/bestialiske-kongolesen-bakband-barnen-med-silvertejp-innan-han-mordade/ ,

http://www.exponerat.info/kongolesiske-dubbelmordaren-begard-haktad-aftonbladet-forsoker-gora-mordaren-vit/ ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5693018 ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17772978.ab ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nekar-till-dubbelmord-i-villaomrade_8684958.svd ,

http://www.nationell.nu/2013/11/03/media-pixlar-neger-bakom-det-brutala-dubbelmordet-i-ljungsbro/ ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2166523-dubbelmordet-i-ljungsbro-polisens-tidslinje ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polisen-ganska-forvirrad-vid-gripandet_8686354.svd

och

http://www.expressen.se/nyheter/misstankte-33-aringen-haktad-for-morden/ .

Inga kommentarer: