tisdag 23 juli 2013

Swedbank anställer enbart invandrare - svenskar är ingenting att ha

Fler och fler företag i Sverige blir svenskfientliga och därmed rasistiska emot svenskar, samt också rasistiska emot vita invandrare. Det senaste i raden av sådana företag är Swedbank.
Saxat från en artikel igår på Fria Tider:

"Låter det lockande att anställa icke-svenskar och sedan låta svenska skattebetalare betala deras löner? Det tycker bankjätten Swedbank som i samarbete med Arbetsförmedlingen i ett nytt projekt bara anställer invandrare och låter svenskarna bli utan jobb och betala notan.
– Det här är en modell som fungerar för oss, säger en företrädare för Swedbank."


Att det finns enbart nackdelar med Swedbank är det här bara ytterligare ett bevis på.
Men jag undrar också följande:

Vad är det för mening med en bank som man inte ens kan sätta in pengar på? På många håll i Sverige har Swedbank visserligen ett kontor, men på det kan man i princip inte göra någonting alls över huvudtaget.
Servicen är också under all kritik, i de få fall det ens finns någon hjälp att få. Men när det gäller invandrare från fel delar av världen, ja, då jävlar satsas det tills Sverige är helt och hållet bankrutt.
Den borgeliga regeringens eviga tjat om att det måste sparas pengar på allt rimmar alltså extremt illa med verkligheten, när det gäller massinvandringen formligen öses det ju årligen ut ofantliga summor pengar till ingen som helst nytta över huvudtaget.
Nej, lägg ner Swedbank, MAX, Brandos och andra svenskfientliga företag helt och hållet.
Ty dessa är enbart en megastor skamfläck för Sverige!
Swedbank grundades förresten 1820 av en judisk köpman, han vrider sig säkert 80-90 gånger i sin grav med tanke på att hans bank invanderas av en massa typer som inte har någonting där att göra...förutom att enbart ställa till med en massa problem som t ex skadegörelse och kraftiga kulturkrockar sinsemellan vilket bara resulterar i en enda sak.
Jag ska väl inte säga allt för mycket vad det förmodligen kommer att resultera i, men gör följande jämförelse: Vad händer när man sätter t ex sunnimuslimer och shiamuslimer i samma rum? Som bekant är de ju inte särskilt förtjusta i varandra minst sagt.

Läs mer om det hela angående Swedbank på t ex följande:

 http://www.friatider.se/swedbank-anstaller-bara-invandrare-i-nytt-rekryteringsprojekt-skattebetalarna-star-for-kostnaderna ,

http://karlskronabloggen.se/2013/07/23/dags-att-byta-ut-swedbank/ ,

https://www.flashback.org/t2184650 ,

http://www.nordfront.se/swedbank-diskriminerar-svenska-akademiker.smr .

Inga kommentarer: