torsdag 4 april 2013

Vad är rasistiskt med att åka skidor? Är det det om man heter Stefan Löfven?

Denna vecka har jag mycket att göra, därför har det inte blivit något blogginlägg än.
Men va fasen, ett ska jag väl kunna hinna med i alla fall.
Det här inlägget innehåller därför en blandad kompott stor dos PK-idioti, i det här fallet Socialdemokraternas rasistiske partiledare Stefan Löfvens försvar från idag av rasism emot svenskar och vita invandrare, samt Expressens senaste idiotiplump, nämligen den där Norges nationalsport längdskidåkning anklagas för att vara fascistisk och rasistisk.
Sedan har vi Sveriges värsta näthatare också, nämligen en socialdemokrat som har varit (och fortfarande är) väldigt aktiv för sitt parti.

Men jag börjar med Stefan Löfven.
Dagens tal från honom innefattade bl a anklagelser om rasism emot regeringen. Visst, att regeringen försvarar rasism emot svenskar och de invandrare som är emot mångkulturella våldtäkter och annan invandringsbrottslighet är naturligtvis fel (även om det knappast är den rasismen som Löfven är emot).
Men varför gör inte Stefan Löfven upp med sin egen och sitt eget partis rasism emot svenskar och vita invandrare, innan han anklagar regeringen för att göra ungefär likadant som han och Socialdemokraterna själva gör?
För det där snacket om arbetarrörelsen börjar bli en aning tjatigt, Socialdemokraterna står nämligen inte något vidare för någon arbetarrörelse längre.
Jag har varit sosse även om det är länge sedan nu, hade jag varit det idag så är risken stor att jag hade dött av megastor skam över hur mitt parti har utvecklas....eller rättare sagt har bakåtvecklats.
Man kan lika gärna påstå att Vänsterpartiet har dömt ut sin kommunistideologi också, har de gjort det så snöar det i helvetet.
För sedan när är arbetarklass detsamma som folkmord? Tja, om man frågar någon i Vänsterpartiet eller Miljöpartiet så brukar man få följande svar:

"Vaddå då???? Det ÄR ju så. Så det så!"

Med andra ord så kunde man lika gärna ha frågat Stefan Löfven, man hade fått samma svar.
Han pratade också om s k "könsmaktsordning"....vad nu det är för någonting.
Men helt klart är att han är feminist och att han därför vill ha jämställdhet på alla håll och kanter.....vilket för övrigt är totalt omöjligt att få.
Ta det här med att män måste börja föda barn t ex, det är ju av lätt förståeliga skäl vissa biologiska hinder som sätter stopp för det.
Men det fattar inte Stefan Löfven, och ingen annan feminist heller för den delen.

Men nu över till ett annat ämne, nämligen det faktum att Expressen idag i form av en gammal "käppskata" vid namn Anita Goldman anklagade Norges nationalsport, alltså längdskidåkning, för att vara fascistisk och rasistisk.
Står du bakom denna rappakalja, Thomas Mattsson? Ja, naturligtvis, i annat fall hade ju skiten inte publicerats.
Vad är det som är rasistiskt med att åka skidor? Är det färgen på skidorna eller? Eller är det snön kanske?
Om det är det sistnämnda så skulle väl Expressen ha anklagat den norska snön för att vara rasistisk då, den är ju vit.
Men vänta nu ett litet tag här, Expressen. Är inte all snö vit? Är inte det här diskriminering emot de sydligare delarna av världen? Många länder därnere har ju ingen snö.
Nej, säkert har vissa idioter på Expressen snortat kokain några gånger för mycket, de har alltså gjort en "Aftonbladare".
Men reaktionerna från Norge lär inte låta vänta på sig, man minns ju vad de norska reaktionerna blev senast en viss lobotomerad dubbelidiot på Aftonbladet vid namn Martin Aagård skrev skit om en viss sak i Norge.
Efter Aagårds artikel gick norska kulturskribenter till häftigt motangrepp och anklagade det svenska debattklimatet för att vara inskränkt, samtidigt som en karikatyr av Aagård – med huvudet uppkört i baken på sig själv – publicerades i den norska dagstidningen Verdens Gang.

Sist men inte minst har vi det här med en aktiv socialdemokrat som har visat sig vara Sveriges värsta näthatare, nämligen en viss Marcus Arnesson boendes i Göteborg.
När drevet kring näthatet gick som värst i vintras var han redan gripen, delgiven misstanke och släppt. Men det ville ingen från det socialdemokratiska Aftonbladet eller twittervänstern röra vid. Trots att man visste om hur det låg till skrek exempelvis skrek Åsa Linderborg, Jan Guillou och andra sig hesa att det var “stormtrupperna” på högerkanten som stod för allt hatet. Snöpligt värre.
Fast det klart, det kan ju bero på att Marcus Arnesson inte är svensk. Det syns ju på bilden av honom (länk till en artikel med bild på honom finner ni längst ner i detta inlägg).

Läs mer om allt det här på t ex följande:

http://bloggar.aftonbladet.se/kongressbloggen/2013/04/snabbanalys-men-ar-det-inte-goran-som-star-dar/ ,

http://www.friatider.se/expressen-norsk-skidakning-fascistisk ,

http://www.expressen.se/kultur/ett-renat-folk/ ,

http://avpixlat.info/2013/04/03/den-styckmordshotande-brevskrivaren-var-aktiv-socialdemokrat/ .

Inga kommentarer: