tisdag 9 april 2013

Mångkulturell djurhantering

Djurplågeri är ett utav de mest vidrigaste brott som existerar, enligt mig ska avskum som gör sådant avrättas eller utsättas för några av de grymmaste tortyrmetoder som finns för att därefter avrättas.
Ett exempel på ett bra och rättvist straff skedde i Turkiet för sisådär 6 år sedan. Då avrättades en seriemördare där genom att man högg av mannens armar och ben, därefter slängdes han ner i en syratank.
Rättvist? Ja! Bra? Absolut!
Angående djurplågeri så är det svårt att beskriva det hat som jag kände i natt, när jag läste om att fyra katter hade fått sina magar uppskurna i området Högsbo i Göteborg.
Det eller de avskum som har gjort detta ska bort, hoppas någon vettig människa dödar gärningsavskummet/gärningsavskummen.
Så här står det bl a:

"En hänsynslös kattplågare går lös i Högsbo i Göteborg. Sedan i mars i år har man hittat fyra katter med uppskurna magar som lämnats för att dö. På Riksdalergatan i Högsbo fann man idag ytterligare en död katt och enligt polisen finns det likheter mellan incidenterna.

”Vi jämför detta med övriga ärenden om katter i Högsbo. De har liknande skador, men hur skadan uppstått kan jag inte uttala mig om”, ska Göteborgs poliskommissarie Stefan Olsson ha sagt till Aftonblandet.

På samma gata hittades för ett par veckor sedan en uppsprättad katt på en gård. På den döda kattens mage hade man lagt en post-it lapp med en glad gubbe."

Ja, vilken sorts "människor" (jag anser att avskum som medvetet plågar djur har mist rätten att kallas för människor) som ligger bakom sånt här är inte så svårt att räkna ut.
För i takt med att den muslimska invandringen ökade rejält till Sverige i början på 1990-talet och bara fortsätter att öka så blir också djurplågeri vanligare och vanligare i detta land.
Vilken syn som en majoritet av världens muslimer har på djur är vid det här laget välkänt, se bara på vad som sker i deras hemländer t ex.

Ett annat exempel på vidrigt djurplågeri (vilket djurplågeri är inte vidrigt förresten?) hittades i Stortorp i Örebro under påskhelgen.
Saxat från en artikel på Nordfront.se:

"Kristina Näsholm och Magnus Johansson är några av de vars djur har utsatts för djurplågarens illdåd. Under påskhelgen hittade de tre av sina får dödade. De var ihjälsparkade och dränkta i en balja och ett får låg död i en pöl av blod. Paret ska ha sagt till Expressen att de är oroliga över vad som kommer att hända med resten av djuren de har på gården.

Bara någon kilometer från dem bor Christel Eriksson vars shetlandsponny utsattes för ett sadistiskt djurplågeri. För drygt en månad sedan hade någon gått in i boxen där ponnyn stod och skurit henne med tre långa snitt och sedan stoppat in något i henne. På marken bredvid henne låg en avtäljd pinne som man använt som tillhygge. Lyckligtvis klarade ponnyn sig."

Läs mer om dessa vidrigheter på t ex följande:

http://www.nordfront.se/kattplagare-har-slagit-till-igen.smr ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16563621.ab ,

http://www.nordfront.se/sadistisk-djurplagare-harjar-runt-i-orebro.smr ,

http://www.expressen.se/nyheter/djurplagare-jagas-utanfor-orebro/ .

Inga kommentarer: