fredag 29 juli 2011

Sverige är Europas Burma

Den vämjeliga hetsen emot Sverigedemokraterna fortsätter i kölvattnet efter terrordåden i Norge. Tidigare i dag hölls en ljusmanifestation på Sergels torg i Stockholm för att hedra minnet av offren som Anders Behring Breivik så kallblodigt mördade. Fem av riksdagspartiernas ungdomsförbund hade representanter på plats, så även Sverigedemokratisk ungdom, SDU, trots att de inte var inbjudna.

Tusentals människor hade samlats för att hedra offren i de norska terrordåden. Talare var bland annat justitieminister Beatrice Ask (M) och de tidigare socialdemokratiska partiledarna Mona Sahlin och Ingvar Carlsson.

Mona Sahlin sade i sitt tal bl a så här:

- Jag har varit så hotad och hatad på de här högerextrema nätsidorna i så många år. Jag ser det verkligen som en hedersbetygelse, att de som hatar demokratin som mest hatar också mig. Det är ett kvitto, säger hon till TT.

Fem ungdomsförbund fanns representerade, även några SDU:are som dock inte hade bjudits in över huvud taget. I slutet av manifestationen kallades representanterna upp. Varje representant fick presentera sig, vilket förbund han/hon kom ifrån och uttrycka sin stora sorg för det som hänt i Norge. Efter det tände representanten ett ljus som ställdes på scenen, allt inför publik.

I samband med att dessa gick upp på scen gick även Gustav Kasselstrand från SDU fram till SSU:arna som stod vid scenen. Han hade själv köpt ett ljus som han ville tända, samt uttrycka hans och SDU:s stora sorg. Detta nekades han blankt att göra utan motivering. Stämningen beskrivs som stundtals hotfull, men utan några direkta fysiska konfrontationer. Flera SSU:are och andra vänsterpolitiker blängde surt på SDU:arna och fotograferade dem.

Samtidigt uppges Fredrik Reinfeldt vara på semester i Turkiet.

Källor:

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/29/manifestation-for-terrordadens-offer-sdu-utestangdes/#more-95184

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/carlsson-en-djavulsk-handling_6357964.svd .

Nu får det väl ändå räcka med alla hatkampanjer och hets emot Sverigedemokraterna, maken till hatkampanjer och hets emot ett riksdagsparti har aldrig i hela Sveriges historia skådats.

Sverigedemokraterna är ett demokratiskt parti som har röstats in i Sveriges riksdag på demokratiska grunder av demokratiska människor i ett demokratiskt val.

Så när ska ni antidemokratiska fascister som gömmer er under demokratins täckmantel acceptera och respektera detta?

SD har lika stor rätt att hedra de som har dött i de norska terrordåden som ni antidemokrater och facister i 7-klövern har, and thats a fact!

Hade detta skett i Norge så hade det aldrig accepterats, förresten så hade det aldrig skett.
För Norge är, till skillnad ifrån Sverige, i många fall ett demokratiskt land.

Sverige är ingen demokrati längre (det var för övrigt länge sedan vi upphörde att vara det), istället börjar Sverige mer och mer att likna Burma som är en utav världens absolut värsta diktaturer.

Den enda skillnaden mellan Sverige och Burma är att Sveriges regim inte avrättar människor som av olika orsaker inte gillas av regimen, men det är också den enda skillnaden.

Och till de typer som fotograferade SDU:arna: Det är förbjudet med åsiktsregistrering i det här landet.

Gillar ni inte demokratiskt invalda partier så far till Burma, och stanna där.
Där kommer ni att trivas, för i Burma skjuter regimen bara ihjäl människor som anses ha "fel" åsikter.

Så ni fascister/antidemokrater i PK-etablissemanget och i vänsterextrema kretsar som hatar SD: Åk till Burma, och stanna där.

Ingen kommer att sakna er, för om ni gör detta så tar Sverige det första steget mot att bli en demokrati igen.

Med andra ord: Offra er för demokratin, för det är ju det enda som ni tjatar och gnatar om.

Så upp till bevis, visa att ni tycker att man ska värna om demokratin.

5 kommentarer:

Gurkan sa...

Hej! Vad har hänt med din blogg? Du har inte skrivit något i den på länge nu.
Har det hänt någonting?

Anonym sa...

Hahahahaha, karpstryparn har somnat, HAHAHAHAHAHA!

Karpstryparn sa...

Svar till Gurkan och Anonym: Det har inte hänt någonting med min blogg, och jag har inte somnat.
Däremot har jag inget internet sedan nästan 2 veckor tillbaka, men som det ser ut just nu så är det tillbaka inom en och en halv vecka.
Så därför ligger bloggandet på is för tillfället.

Ma sa...

Vill Sverigedemokraterna hedra offren för attacken i Norge, så skall de har rätt att göra det. Vilket uselt sätt att hantera ett sådan här sak. Det är bättre att vi försöker ena landet i en demokratisk anda, så att något liknande inte händer här...

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Jag håller med dig fullständigt.
Snart är jag för övrigt igång med bloggandet igen, är frustrerande att se alla intressanta nyheter passera framför mina ögon utan att jag kan blogga om dem.
Som det ser ut nu så ska mitt internet fungera från och med i övermorgon, har jag otur så blir det inte förrän på måndag.
Men men, bättre sent än aldrig.