tisdag 12 juli 2011

SD:s opinionsmätningsresultat den 12:e juli 2011 = 7,2 %

Idag stod det klart att det fortsätter att gå bra för Sverigedemokratena i opinionsmätningarna, i den senaste (närmare bestämt i en från idag) så får SD 7,2 %, detta i en mätning gjord av Yougov.

Läs mer om det hela på bl a

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/12/fp-back-mp-framat-i-yougov/.

Ja, vad ska man säga om detta?

Tja, t ex att det är minst sagt märkligt att mätningarna före och efter Åkessons tal ger SD 7,4% samt 7,2%, medans partiet i en viss annan opinionsmätning dagen innan talet bara fick lite över 4 %.
Dessutom stod det där om 4 % på t ex SVT:s och TV4:s text-tv i över ett dygn.

Hur går detta ihop, kära läsare?

Och var är den "oberoende" PK-median som t ex Aftonbladet och Expressen nu då?

Oj, oj, ooooooj, vad det är tyst ifrån dessa angående SD:s senaste opinionresultat, inte så mycket som en enda rad har de skrivit om det.

Beror detta på att de återigen har fått äta upp sina lögner med hull och hår, och att de är så partiska, antidemokratiska och fulla av lögner att det bara skriker om det?
Ja, uppenbarligen så gör det det.

Men det klart, PK-maffian skulle aldrig skriva något positivt eller bra om SD, de skulle aldrig skriva att de är starka och växer sig större än de flesta andra partier.

PK-Maffian skriver endast negativt och ljuger om SD.

Och så har PK-media mage att påstå att de är opartiska, demokratiska och oberoende.

Jojo, goddag yxskaft!

Kolla för övrigt in Yougov, en utav många opinionsmätningssidor i Sverige:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/yougov_se/pressrelease/view/jaemt-i-yougovs-vaeljaropinion-men-m-tappar-foertroende-660742 .

Känn er slagna igen, PK-media!

2 kommentarer:

Ma sa...

Att SD får så olika resultat i undersökningarna tror jag beror på de frågor som ställdes och de kan vara lite missvisande av den orsaken. Ställer man inte den direkta frågan om vilket parti som det skulle röstas på, så är det inte mycket till undersökning att ha. Jag medverkade en gång i undersökning, där de frågade vilket parti man var mest intresserad av och det gjorde de till opinionsundersökning av. Jag minns att mitt svar inte var det parti som jag tänkte rösta på utan det som jag fann intressantast för stunden...

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Håller med dig, det är inte alla gånger som en opionsundersökning verkligen är en opinionsundersökning.