onsdag 6 april 2011

Häng dem högt hela bunten

Det här inlägget riktar sig främst till det vidriga avskum, närmare bestämt etiopiern Ephrem Tadele Yohannes, som mördade den unga kvinnan Elin Krantz.

Men inlägget riktar sig också till det politiskt korrekta etablissemanget, t ex de sju politiskt korrekta riksdagspartierna (det enda riksdagsparti som har fördömt mordet är Sverigedemokraterna) och PK-media (som t ex Aftonbladet, Metro, Expressen, TV4 och SVT).

För ingen representant för det politiskt korrekta avskumsetablissemanget har fördömt detta mord, nej, istället har dessa representanter försvarat, negligerat, ansett att "jamen, det här är väl inte hemskt, nej, det var rätt åt henne att hon blev våldtagen och mördad", ja, rent allmänt har de snarare ansett att det var bra det som hände.

Däremot har dessa avskum reagerat fullkomligt bestört över att politiskt inkorrekta/sanningsenliga bloggar och politiskt inkorrekt/sanningsenlig media som t ex http://www.nationell.nu/ , http://www.nationellidag.se/ , http://www.friatider.se/ , http://www.politisktinkorrekt.info/ har rapporterat om mordet.
Bloggar som t ex SD-politikern Anders Leanders blogg har blivit anklagade för att vara rasistiska för att de tar upp våldtäkten och mordet.

Men exakt vad är det som har gjort att avskummen reagerar på detta sätt? Jo, följande:

Man skiter fullständigt i att en ung kvinna har blivit våldtagen och mördad, nej, det är inte någonting att bry sig om.
Nej, det som upprör är att det skrivs att det är en NEGER som har begått mordet.

Men vänta nu ett litet tag här, det ÄR ju en neger som har begått detta vidriga mord, alla bevis pekar solklart på det.

Så vad är problemet? Jo, ingenting alls, om man bortser ifrån att det anses värre att skriva eller säga ordet neger än att mörda en person.

Men vad är det som är så hemskt med detta ord? Jag ska nu göra ett litet test för att se vad det är som är så farligt med ordet neger.

Hmmm..........låt mig se nu här, det stavas  N E G E R, det uttalas neger, ja, det till och med skrivs precis som det stavas, alltså neger.

Så vad är det som är så farligt med detta ord? Jo, ingenting alls.

Men visst ja, i Sverige får ju icke-vita invandrare och "flyktingar" begå hur många brott som helst utan att det händer någonting ritktigt ordentligt.

Men om en vit invandrare eller en svensk begår ett brott, ja, då blir det ett väldigt liv, det skrivs metervis om det i PK-media och tas upp i nästan varenda politiskt korrekt nyhetssändning.

Men är det en icke-vit som har begått ett brott, ja, då låter det så här:

"Ja, vi får ju inte frånta dem deras mänskliga rättigheter, nej, det klart att de ska få våldta, mörda, begå grov misshandel och andra trevliga brott."

De personer som resonerar så, närmare bestämt representanter för det politiskt korrekta etablissemanget, är mycket värre och hemskare än själva gärningen och gärningsmannen är.

För det är sådana avskum som bär det största ansvaret för vidriga och totalt förkastliga illdåd som detta, jag och många med mig önskar dessa avskum och denne Eprhem Tadele Yohannes världens absolut vidrigaste och mest plågsammaste död.

Dessutom mördades och våldtogs Elin Krantz för att hon var svensk, Eprhem Tadele Yohannes är alltså en vidrig rasist.

Huruvida detta illdåd är politiskt däremot kan man alltid diskutera, men helt klart är att det är ett rasistiskt hatbrott.

Att mordet är politiskt finns det bloggare som anser, det inlägg som finns på t ex http://snaphanen.dk/2011/04/03/søndagskronik-ett-politiskt-mord/ tar upp just detta.
Längre ner i det inlägget finns både namn och bilder på de avskum till personer som är huvudansvariga för detta mord, samt också vad de jobbar med.

Ja, dessa personer är inte bara ansvariga för just det här brottet, utan för alla brott som icke-vita och icke-västerländska invandrare och "flyktingar" begår i Sverige.

För det är personer som dessa som har "öppnat dörrarna på vid gavel" för vidriga illdåd som t ex detta, det är sådana människor som tillsammans med gärningsmännen/gärningsmannen ska dömas till döden om och när dödstraffet återinförs i Sverige!

Här har ni de personer som är huvudansvariga för sånt här (för förstoring så enkelklicka på bilden):Läs mer om mordet och gärningsmannen på bl a

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/11/mordet-pa-elin-krantz-atal-idag/ ,

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.479726-22-aringen-haktad-for-valdtakt-pa-elin ,

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2185407/polisen-misstanker-han-mordade-elin-med-sina-bara-hander ,

http://politisktinkorrekt.info/2010/10/01/mordet-pa-elin-misstankt-begard-haktad/ ,

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.459207-22-aringen-begard-haktad-for-mord ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7880288.ab ,

http://www.friatider.se/atal-for-mordet-pa-elin-krantz ,

http://www.nationell.nu/2011/03/30/bilder-pa-mordade-och-valdtagna-elin-krantz-det-varsta-du-sett/  ,

http://www.nationell.nu/2011/04/04/expo-spelar-nazistkortet-pa-elin-krantz-nationell-nu-kontrar/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/man-gripen-for-kvinnomord-i-goteborg_5412453.svd ,

http://www.blt.se/nyheter/tt_inrikes/man-gripen-for-kvinnomord-i-goteborg%282124042%29.gm ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/upprorda-kanslor-i-lansmansgarden

och

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.456442--det-kan-finnas-fler-garningsman- .

Till sist ska jag runda av med en annan nyhet som varit mycket uppmärksammad, nämligen följande:

Sedan en viss pastor Terry Jones i Florida i USA brände muslimernas heliga "bibel" Koranen så har det varit minst sagt väldigt livat i de muslimska delarna av världen.

Muslimer världen över har bl a uppmanat till mord på pastorn ifråga, kallat honom för ett hjärndött djur (trots att det är de som har kallat honom för det som visar att det är de själva som är hjärndöda), krävt att USA:s president ska straffa honom hårdare än hårt, samt en massa andra "trevliga" saker som minst sagt visar att muslimer är exakt det som många av jordens icke-muslimer anser.

Vad är det då? Jo, att muslimer hatar allt vad demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet heter, samt också de mänskliga rättigheterna.

Detta är dock inte så konstigt, eftersom det i muslimska länder inte finns någonting av dessa fyra saker, detta visar sig nämligen när muslimer kommer till icke-muslimska länder.

Läs mer om uppståndelserna kring brännandet av Koranen på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/1.2387351/obama-fordomer-attacken

och

http://www.expressen.se/nyheter/1.2389302/terry-jones-angrar-inte-koranbranningen .

Visst, om det är rätt eller inte att bränna Koranen kan man naturligtvis diskutera, det är ju likadant som om någon skulle bränna en kristen bibel.

Dock skulle det knappast ha blivit lika starka reaktioner ifrån kristet håll om någon skulle bränna en kristen bibel, t ex är den inte en symbol för en massa våld och terror.

Men oavsett om det var rätt eller fel av pastor Terry Jones att bränna Koranen så är det en mänsklig rättighet att bränna den, dessutom är denna rättighet även demokratisk.

Men eftersom muslimer inte vet vad ordet demokrati betyder så förstår de inte detta, bl a på grund utav att muslimska länder inte är demokratiska.

Samma sak gäller om någon bränner en kristen bibel, i alla fall om det sker i ett demokratiskt land.
Alltså kommer det aldrig att ske i något muslimskt land, dessutom anser muslimer inte att kristendomen är någon äkta religion utan snarare något sorts halvmisslyckat halvfabrikat.

Och om det någon gång mot förmodan skulle ske så fryser helvetet till is den dagen som det sker.

2 kommentarer:

diana sa...

För det första: Elins mördare ska bara ut ur landet. As.
För det andra: I muslimska länder bränns bibeln och flaggor på löpande band.
För det tredje: Vår regering består av syltryggar och landsförrädare och man skäms ju fan.

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Jag håller med på alla tre punkterna!