måndag 10 januari 2011

Väx upp, Reinfeldt

Förra veckan var mycket intressant i Sverige, en av dess stora händelser var när en vänsterpartist från Sydsverige greps i Köpenhamn misstänkt för krigsförbrytelser.
Mer om detta i nästa inlägg.

Men först detta:

Idag stod följande artikel på SVT text-tv:

Reinfeldt vägrar prata med SD

Trots flera voteringsnederlag i riksdagen tänker stadsministern inte ompröva sitt beslut att inte prata med Sverigedemokraterna.
Han anklagar SD för att bl a bara söka kohandel och vilja slänga ut människor ur landet.

Läs mer om det hela på bl a http://svt.se/2.22620/1.2290530/reinfeldt_vagrar_att_prata_med_sverigedemokraterna , http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/512268-reinfeldt-vagrar-prata-med-sd och http://www.klaric.se/att-samtala-som-vuxna-kan-losa-manga-problem/ .

Jadu, Reinfeldt, du är en lustig prick du, inte ens lögner är du bra på.

Men där ser man, här får vi nu alltså reda på att ett parti som röstar på förslag som stämmer överens med deras egen politik bedriver kohandel.

Mycket intressant det, det här innebär alltså att om Moderaterna röstar på något förslag som passar dem så bedriver de kohandel, detta enligt Reinfeldt.

Eller var det bara SD som det gällde?

Väx upp, Reinfeldt, sluta larva dig.

Eller kan du inte tåla nederlag? Uppenbarligen inte, å andra sidan är det förståeligt.

Att Sverigedemokraterna vill "slänga ut människor ur landet" är däremot sant, men då handlar det om flyktingar och invandrare som begår brott.

Men du, Reinfeldt, kanske vill att Sverige ska vara världens mest brottshärjade land?

Väx upp, Reinfeldt!

Ärligt talat, du har ju förresten sagt att om SD fortsätter att vara kvar i riksdagen så avgår du som stadsminister.
Om du är en man (och inte en förväxt snorvalp) så står du vid ditt ord, för som du kanske vet så kommer SD att sitta i riksdagen fram tills nästa val, med människor som dig kommer de att finnas kvar där efter nästa val också.

Du biter dig själv i arslet, så att säga.

Varför avgår du inte direkt istället? För då slipper du ju plågas över demokratin, alltså den lilla bit som finns kvar av den.

Men det klart, du och dina PK-gelikar blir väl inte nöjda förrän Sverige har fått ett dödsläger a la Auschwitz, va?

Nej, gör svenska folket en stor tjänst och gå ur riksdagen helt och hållet för tid och evighet.

Väx upp, Reinfeldt!

3 kommentarer:

Julia Dred sa...

Ja, fast frågan är om den efterträdande skulle hantera SD och invandringen bättre. Alla riksdagspartier minus en verkar ju lida av en enorm hycklarpsykos i de frågorna. :/

Ma sa...

Det verkar som om regeringen Reinfeldt inte vill ha regeringsmakten egentligen, utan det var något som bara blev så. Frågan är väl om det finns några som vill vara den sittande regeringen just nu...

Karpstryparn sa...

Svar till båda: Precis.