måndag 24 augusti 2009

Israel har sett för mycket på filmen He-man

Minns ni filmen He-man - Universums härskare som är ifrån 1987 där Dolph Lundgren spelar He-man och Skeletor spelas utav Frank Langella?

Representanter för Israels regim och stat minns den tydligen i alla fall, och de har nog sett på den också eftersom de verkar ha inspirerats utav den onde Skeletor när det gäller att bli härskare över hela universum.

Men till skillnad ifrån Skeletor så nöjer sig Israel enbart med att försöka få världsherravälde.

Någonting annat går det nämligen inte att tro med tanke på alla världsliga företeelser som inte Israel kan acceptera, utan ska bestämma över och titt som tätt lägga sin stora näsa i blöt där den inte hör hemma.

Det senaste exemplet på detta är det enorma rabalder och absurda upprördhet ifrån Israels sida, t ex lögner om antisemitism, angående den artikel som i tisdags publicerades i Aftonbladet och som handlade om israeliska soldaters stölder av organ ifrån döda palestiniers kroppar.

Det som dessa soldater ägnade sig åt var alltså likplundring. Frilansjournalisten som skrev artikeln hade intervjuvat palestinier och hade ifrån dessa fått uppgifter om att sådant skedde.

I helgen har Israel krävt bl a att den svenska regeringen ska bli en samling brottslingar genom att bryta emot den svenska grundlagen.

Men idag har uppenbarligen Israel tagit sig det stora havsdjupet Marraniergraven (har för mig att den heter det), alltså det djupaste stället på hela jorden med sina 11 000 meters djup, över huvudet.

Ett stort grattis till Israel för denna bedrift förresten, att kunna klara av detta är verkligen en bedrift med stort B.

Eller ska vi säga ett svårslaget rekord i fascism och bångstyrighet, inte att förglömma kravet på världsherravälde?

För det är ju det som Israel håller på med, och alla som inte står på Israels sida i alla lägen som över huvudtaget går är antingen rasister eller antisemiter.

Idag så har Israel även fördömt den norska regeringen för högtidlighållandet utav den norske författaren Knut Hamsuns 150-årsdag, detta stod det om på TV4:s text.

Inte för att jag vet vem denne Hamsun är, men Israels fördömande är garanterat även i det här fallet fullständigt absurdt och idiotiskt, samt totalt saknar någon som helst logik.

Men att sådana här saker kommer ifrån ett land vars regim och militär ända sedan landet bildades 1948 har ägnat sig åt terror och utrotning av varenda arab i hela Mellanönstern är å andra sidan ingenting nytt.

När det gäller Israels försök till herravälde över Sveriges lagar, t ex grundlagen, så gjorde stadsminister Reinfeldt i morse ett uttalande där han klart och tydligt gjorde klart för den israeliske Benjamin Netanyahu att den svenska regeringen inte kan bryta mot den svenska grundlagen.

Enligt SVT text-tv så löd uttalandet så här:

- De kan inte be oss att bryta mot svensk grundlag. Det är inte Sveriges regering som fattar publicitetsbeslut och inte heller recenserar olika publicitetsbeslut.

Att Israel kräver anser sig ha rätt bestämma över vad som skrivs och sägs i svensk media är lika absurdt som när en jordansk åklagare åtalade Jyllandspostens chefredaktör för kränkning och skymfning emot islam på grund att tidningen hade publicerat teckningar på profeten Muhammed.

Det roligaste av alltihop var att den jordanske åklagaren krävde att chefsredaktören skulle ställas inför rätta i Jordanien, detta krav bemöttes ungefär på samma sätt som när en mygga blir ihjälslagen.

Enkelt uttryckt så hände alltså ingenting alls.

Och många muslimer och judar säger att de inte har någonting gemensamt.

Men det är ju exakt det som de har, jag syftar nu på t ex absurda krav på att alla ska "dansa efter deras pipa".

Vad anser ni själva?

2 kommentarer:

klopp.an sa...

ja mkt dumt har de gjort israelerna o kommit undan med det men det här taar nog priset i idioti iaf..gå in på denna länk http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2472 o skriv under är du gullig. uppropet finns på min sida om du vill läsa och kopiera den gärna o lägg ut på din sida gäller våra barn

Karpstryparn sa...

Svar till klopp.an: Ja, israeler är oftast en samling rötägg som anser sig ha rätt att begå vilka illdåd som helst och att ingen ska få kritisera dem på en enda punkt. Men de är bra på att kritisera andra i vartenda sammanhang och på varenda punkt som går.

Angående länken: Okej, ska gå in på din sida och kolla.