onsdag 26 augusti 2009

En bunt kända svenskfientliga uttalanden

De senaste dagarna och fram till för några sekunder sedan så hade jag ide'torka, men nu har den försvunnit.

Vad tycker ni om svenskfientlighet?

Själv tycker jag att det är rasistiskt av invandrare, till dessa räknas också personer med invandrarbakgrund, att uttrycka sig nedvärderande om svenskar.

Det är naturligtvis också fel av dessa att begå rasistiska brott emot svenskar.

Ett exempel på rasism är ordet svenne, som därför borde förbjudas.

Med anledning av detta publicerar jag nu en liten bunt med svenskfientliga och rasistiska uttalanden om svenskar som har sagts av olika personer.

Varsegoda.

Arabisk pojke ger sin syn på gruppvåldtäkter i DN den 11:e februari 2000. Ett fullt lagligt uttalande: "Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en turkisk"

Arabiska "flyktingar" om sin tacksamhet mot svenskarna i DN den 11:e februari 2000): "Om jag skulle våldta en tjej skulle jag våldta en svensk tjej"

Ur rapporten ”Sexuella trakasserier vanligt i skolan” av Annika Åkerberg: "Skillnaden mellan Sverige och Turkiet är egentligen att i Turkiet måste man betala för hororna, det behöver man inte här"

Arabisk kille uttalar sig efter Rissne-gruppvåldtäkten (DN 000211): "Det enda som händer om man våldtar en svensk tjej är att man får snacka med en socialtant"

Joanna Rytel i Aftonbladet den 11:e april 2004: "Jag tänker aldrig föda en vit man, så det så. Man vill ju inte utsätta andra tjejer för samma obehag i framtiden"

Avslutar med några ord från Jens Orback som i P1 har sagt följande: "Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam för när vi blir i minoritet så kommer dom att göra likadant tillbaka mot oss."

Alla dessa uttalanden är klockrena exempel på svenskfientliga och rasistiska uttalanden om svenskar.

Vad anser ni om rasism emot svenskar, och vad anser ni om svenskfientlighet?

10 kommentarer:

attis sa...

Jag tycker det är helt jäkla vansinnigt. Snart törs vi inte sjunga nationalsången eller hissa vår egen flagga. Minns för nåt år sen då det skulle tas skolfoto. en svensk kille blev ju nekad att vara med för att han hade en keps med svenska flaggan på. Vi är ju för fan svenskar. Jag gillar Ultima Thule gammal som jag är men det törs man ju inte heller säga. Ha det allra bäst.
Kram

charlotte sa...

ordet svenne är inte så rasistiskt menat bland ungdomar utan mmer ett uttryck för att de är olika varann men iövrigt så är det för jävligt. sorgligt men sant.. de skulle aldrig drömma om att våldta en invandrartjej för de skulle få varenda landsman efter sig..

Smörblomma sa...

Nej, läsningen är inte så vidare munter, men väl helt sann.

Jag skriver mest som en bearbetning angående det skedda, och också som en varning till andra människor: ät inte svamp ni inte är helt säkra på. En till synes ofarlig svamp kan vara dödligt giftig.

Listen to your mothers. Mamma varnade mig ofta att inte vara så godtrogen angående svamp.


Mmm. Samma sak händer här i Finland.

Sväng på det: vad skulle hända om vi for till Arabien, och försökte leva vårt vanliga, nordiska liv där? Utan bönematta, utan burka, med våra vanliga sommarkläder ensamma ute på gatan.

Jo, vi skulle stenas och fängslas.

Därför anser jag att alla skall ta seden dit man kommer, flyktingarna kan gott anpassa sig efter rådande omständigheter när de kommer hit. Kram

Sara sa...

Härlig blogg.

Ina sa...

Sikket klockrent namn du har! Karpstryparn =D

Karpstryparn sa...

Svar till ina: Ja, hehe, kanske det. Men vill man sticka ut från mängden så är en början att ge ens blogg ett udda namn och även ha ett udda nic.
Och det får man väl ändå säga att namnet Karpstryparn är.

Karpstryparn sa...

Svar till attis: Ja, det är illa ställt med Sverige nu för tiden. Andra folkgrupper, t ex muslimer och araber, får göra i princip vad som helst utan att det händer någonting. Men vi svenskar som har den rättmätiga rätten till vårt land, vi får inte göra ett skit.
Vi får inte säga vad vi vill, vi får inte tycka vad vi vill och vi får heller inte tänka vad vi vill.
För då kommer DO!

Angående Ultima Thule: Ja, jag lyssnar fortfarande på dem, fast då är det skivorna fram till 2000, efter det är de rena skiten. Nej, när det gäller vikingarock så lyssnar jag mest på Enhärjarna.

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Tyvärr så är ordet svenne det, men inte enligt politiskt korrekta. Nej, enligt dem så är helt okej att till och med mörda svenskar, mordet på Daniel Wretström i Salem och mordet på Thomas Michelsen i Bjuv är två exempel på detta.

Angående våldta en invandrartjej: Exakt.

Karpstryparn sa...

Svar till Sara: Tackar.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Aaah, okej.

Exakt, flyktingar ska rätta sig efter de saker som gäller i det land som de har kommit till. Om de inte klarar av det, vilket de uppenbarligen inte gör, så kan de åka hem igen.
Detsamma gäller ju oss om vi flyttar till ett annat land, missköter vi oss så ska vi ut.