tisdag 2 juni 2020

Menar Donald Trump allvar när han stämplar Antifa som en terrororganisation, eller är det bara ett spel?

Efter sjätte dagen i rad av den vänsterextrema våldsorganisationen Antifas terrorhandlingar i form av mördande och plundrande i staden Minneapolis i USA säger nu landets president Donald Trump att USA kommer att stämpla Antifa som en terrororganisation :


Att han gör det är fullt naturligt med tanke på vad som har hänt, Antifa är ju inte någon fredlig organisation utan bara en massa avskum som använder sig av antirasismen som täckmantel för att kunna ägna sig åt grov brottslighet och komma undan med det (inte bara Antifa förresten, utan alla andra vänsterextrema organisationer i hela världen inklusive i Sverige).
Detta har i viss mån fungerat hitills även om det finns enstaka undantag. Men om Trump verkligen menar vad han säger så kan det bli svårt för Antifa att ägna sig åt terrorism i fortsättningen, i alla fall i USA.
Oavsett om han menar vad han säger eller inte så vinner han många röster på detta, inte bara bland väljarna och sitt eget parti utan kanske även en del inom Demokraterna också.
Det som är lite märkligt är varför han väljer att klassa organisationen som en terrororganisation just nu, det är ju knappast så att det inte har funnits gott om tillfällen till det tidigare.
Kanske har det att göra med den situation som han befinner sig i, han är ju hårt trängd från lite olika håll och en del vill se hans avgång.

Angående det sistnämnda så står det också återigen glasklart att PK-media, detta oavsett vilket land det än gäller, tycker det är viktigare att smutskasta och skymfa Donald Trump än att fördöma och tala klarspråk om dessa kravaller, till exempel vilka det är som är ansvariga för dem.
Men då måste de till att börja med rannsaka sig själva och ställa sig frågan hur mycket och vilken del de själva har i kravallerna, och det klarar de inte av.
Att anklaga Trump för att köra med fientlig retorik som föder hat när det är de själva som gör det blir därför extremt tandlöst.
Ta bara hur det låter från svenskt håll i form av t ex Expressen som skriver följande om honom:

"Fisken ruttnar från huvudet, brukar det heta.
Om USA ska ha en chans att läka måste president Trump bort från Vita huset".

Resten av skitpratet lämnar jag därhän, det här är en seriös sida och inte Expressen
(Expressen är bara en slask- och "avloppstidning" som inte ens duger till att torka sig i arslet med).

Och så har vi Värmlands Folkblad då som försvarar Antifas härjningar i USA med att de är "fredliga protester".
Sedan när blev terrorhandlingar fredliga? Jo, aldrig!
Hade de varit det så hade de dessutom tagit udden ur själva begreppet, det är ju inte så att terrorhandlingar är detsamma som att bjuda sin granne på kaffe....såvida det inte är frågan om förgiftat kaffe då, haha!

Skämt åt sido, det hade varit ärligare av världens alla PK-medier i världen, till exempel de svenska, att säga att de hatar Donald Trump.
För det gör de ju. Däremot skiter de fullständigt i människoliv, i alla fall sådant som de anser inte har något värde.
Och sedan har de mage att fortsätta snacka om alla människors lika värde. Det hela är så absurdt, genomskinligt, och hycklande att det inte är klokt!

Nu kanske ni som läser detta blogginlägg tror att det är ett enda stort försvar av Donald Trump?
I så fall har ni fel, för det är det inte.
Självklart finns det nackdelar med Trump, ta bara hans enorma och många gånger ogenomtänkta impulsivitet t ex.
Men det får väl också finnas någon måtta på allt skitprat och hat som många av hans motståndare inom bland annat mediakåren häver ur sig.
Hade de rannsakat sig själva innan så hade de aldrig hävt ur sig all skit, det gäller inte bara emot Trump förresten.
Men för att kunna göra någonting sådant så måste man till att börja med veta hur man använder sin hjärna.
Nästa steg blir att titta sig själv i spegeln utan att spy.
När såg de sig själva i spegeln sist tro?

Relaterat:

Trump: Antifa ska terrorklassas

Stackars AFA

Trump sätter in militären mot raskravallerna

Inga kommentarer: