onsdag 3 oktober 2018

Kommer Ulf Kristersson att lyckas bilda regering, eller lider han och de andra partiledarna i Alliansen och det rödgröna blocket av extrem OCD?

Till slut är det bestämt vem som ska bilda regering, talmannen Andreas Norle'n har nu utsett moderatledaren Ulf Kristersson till regeringsbildare.
Men sandlådenivån i riksdagen är inte ändrad för det, istället fortsätter den som förut.


Ingen av partiledarna vill prata med SD:s partiledare Jimmie Åkesson som fortsätter att vara tydlig med att Sverigedemokraterna kommer att fälla varje regering som inte tänker prata med dem eller ge dem någonting.
För varför skulle han inte vara det? Till skillnad från de andra partiledarna i riksdagen är Jimmie Åkesson demokratisk. Sverigedemokraterna är riksdagens enda demokratiska parti medan de andra partiledarna är emot demokratin, vägrar lyssna på väljarna och respektera dem, samt befinner sig så långt bort från väljarna som det över huvudtaget är möjligt.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Hela det rödgröna blocket och hela det borgeliga blocket har tappat kontakten med demokratin, man är bara ute efter makt och förkastar demokratin totalt.
Det finns ingen självkritik, ingen analys, utan bara ett enda stort maktbegär .
Däremot är det tydligen väldigt viktigt att skrika och gapa åt SD, det hela är mer likt gapiga och skrikiga ungar i en sandlåda än att försöka vara seriös.:


Sett ur denna synpunkt kommer det att bli väldigt svårt för Ulf Kristersson att bilda regering, han har ju bara två veckor på sig och med tanke på hur låst läget är så krävs det väldigt mycket.
Självklart borde alla partiledarna i riksdagen sätta sig ner och samtala, man borde helt enkelt lyssna på vad talmannen säger.
Men det vägrar man att göra, det kan talas med alla utom Jimmie Åkesson och SD. För där går gränsen.
Samtidigt har de andra partiledarna mage att säga att det är viktigt med demokrati och att man ska respektera väljarna, och så gör de det inte själva!

Man undrar ju om samtliga partiledare och riksdagsledamöter i det borgeliga blocket och det rödgröna blocket har tittat några gånger för mycket på den kända westernfilmen "Den gode, den onde, den fule" från 1965 med Clint Eastwood i en av huvudrollerna.
I en av scenerna i filmen säger nämligen banditen som kallas för "råttan" följande till Blondie (som spelas av Clint Eastwood):

-När snaran börjar dras åt kan man känna hur Djävulen biter en i arslet!

Nu undrar jag om den meningen har satt sig i skallen på Ulf Kristersson & Co i Alliansen (som nu är så splittrad som det bara går) och de självutnämnda "demokraterna" i det rödgröna blocket.
Lider de av tvångstankar allihopa, alltså OCD ?
Tror de att Jimmie Åkesson ska bita dem i deras arslen?
För man kan ju knappast säga att det står rätt till i skallen på dem.
Istället är det uppenbarligen viktigare för dem att försöka stoppa SD på alla håll och kanter än att leda landet.
Men så är ju ingen i det borgeliga blocket och det rödgröna blocket för demokrati heller, så jag är inte särskilt förvånad över deras diktatur- och förintelsefasoner.

Off topic:

Här följer några länkar om hälsoprodukter, gå gärna in och kolla. Vem vet? Ni kanske hittar någonting som ni tycker är intressant.:

http://www.nutrifii.com/Anneli

http://www.jouveskin.com/Anneli

http://www.puritii.com/Anneli

http://www.reviive.com/Anneli

http://www.priimeoils.com/Anneli

Inga kommentarer: