tisdag 28 november 2017

Riksdagsledamot för Miljöpartiet anklagas för sexuella trakasserier - och för att ha stoppat in sin tunga i en partikollegas bebis

Är Sverigedemokraterna det enda riksdagsparti i Sverige där inga sexuella trakasserier förekommer? Ja, om inte annat så är det i alla fall sällsynt med sådana trakasserier inom SD. Däremot kan man inte säga detsamma om de andra riksdagspartierna, ånej, där flödar istället våldtäkter, sexuella trakasserier, sexuella övergrepp osv.
Det hela går helt enkelt som en löpeld, ta bara Moderaterna, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet t ex. Och nu har också Miljöpartiet fått "sin del av kakan" (eller ska man kanske säga ordet bebis i Miljöpartiets fall?).
Den miljöpartistiske riksdagsmannen Stefan Nilsson har nu nämligen avslöjats för sexuella trakasserier, i alla fall offentligt:


Men han har inte bara nöjt sig med sexuella trakasserier, ånej. Istället har han gått ett steg längre, nämligen i form av att ha påståtts stoppat in sin tunga i en partikollegas bebis . Hade det inte kommit fram vart han hade stoppat in den någonstans så hade det ju varit lätt att tro att han hade gjort det någon annanstans.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Hade det varit en flicka så hade det väl varit "en bit längre ner på framsidan" så att säga. Och hade det varit en liten pojke så...ja, ni fattar nog själva vart jag menar någonstans.
Men oavsett fram, bak, eller i munnen: Fy faan vilket genomvidrigt äckel till politiker! 

Själv nekar Stefan Nilsson till anklagelserna, han tycks "låtsas som att det regnar". Det enda "regnet" som kommer är väl ifrån hans mun då.

"Åååh, åååh, vilken härlig liten mun. Den ska jag stoppa min stora tunga i!"

Visst, mycket har ju uppmärksammats via kampanjen #MeToo, men aldrig har jag innan den "kom på tapeten" läst eller hört om någon politiskt korrekt makthavare som har stoppat tungan i en liten bebis, och som dessutom inte är hans egen heller.
Äckliga "snuskpellar" på olika ledande poster i samhället finns alltså inte bara inom den politiskt korrekta mediakåren.
För varför skulle just den vara "priviligerad" på något sätt?
Ja, säg det den som kan.

Relaterat:
Riksdagsledamot för MP anklagas för sextrakasserier - tar timeout

MP-riksdagsledamot anklagas för sexuella närmanden


1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har fått en känsla av att #metoo koordineras. Jag har fått den känslan eftersom det dagligen kommer en ny grupp som påstår sig vara utsatta. Sedan undrar jag om miljöpartiet driver grupperna. För en tid sedan berättade grön ungdom i TV att de startat ett upprop. För ett annat upprop nämndes de som startat uppropet vid namn och när jag googlade det ena namnet visade det sig att det var en kvinna som var aktiv för mp. detta är mina spontana iakttagelser, jag har inte haft tid att följa upp det. Kanske någon annan kan göra detta.