tisdag 11 augusti 2015

Om morden på IKEA i Västerås

Jag upphör aldrig att förvånas av genomvidriga "journalister" på Sveriges politiskt korrekta mediaredaktioner och avskum till "antirasister" som tycker det är viktigare att bekämpa "rasism" och "främlingsfientlighet" istället för fördömma vidriga våldsdåd begådda av "flyktingar" och invandrare med motiveringen att "om vi fördömmer sådana brott så ökar ju rasismen och främlingsfientligen".
Men herregud!!! Vart faan har eran medmänsklighet tagit vägen någonstans??? Har den skrivits in på psyket för att den är för vettig?
Men visst faan, det kan den ju inte ha blivit. Ni har ju för tusan aldrig haft någon!
Ett av de senaste bevisen på sånt här är de mord som skedde igår på IKEA i Västerås då två illegala "flyktingar" från Eritrea mördade en 55-årig kvinna och hennes 28-årige son.
Båda offren kom från Skellefteå, och var på besök i Västerås.
Och som ett absurdt resultat av morden så har IKEA i Västerås nu slutat sälja knivbestick från varuhuset precis som om det skulle hjälpa eller göra någon som helst skillnad.
Och så har polisen ökat bevakningen runt asylboendena i Västmanland också på grund av de här morden.
Är det inte bättre att polisen sätter in krafttag mot den här sortens brottslighet istället? Nehej, istället ska det daltas.

Undrar förresten om Aftonbladets egen lilla hat-tomte Oisin Cantwell är polis? Nej, visst sjutton, han är ju bara bra på att håna och hata de människor vars anhöriga faller offer för mångkulturell brottslighet, alltså sådan som enligt honom är jättebra.
Med anledning av dessa mord så skrev jag idag ett mail till honom angående hans artikel från idag om gårdagens hemska dåd på IKEA i Västerås.
Så här löd mailet:

"Hej, Oisin!
Jag läste nyss din krönika “Om mardrömmen på IKEA vet vi bara en enda sak”, jag skulle vilja veta lite grann om hur du tänker.
Anledningen till att jag vill det är följande meningar från dig i krönikan, i den skriver du nämligen bl a så här:
“Andra mördare än pursvenskar är julafton för nätets rasistiska kloaksajter, kommentarfältherrarna hetsar varandra och det går inte att utesluta att någon får för sig att göra någonting.”
I och med dessa meningar så negligerar du ju dessa vidriga dåd och tycker att det är betydligt mycket värre att s k “rasister” (alltså helt vanliga människor som du dömmer ut för att de tycker att brotten är vidriga) sprider “hat” än morden i sig.
Hur sjutton är du funtad? Hur kan du se dig själv i spegeln? Hur kan du sova gott om nätterna? Jag tycker du är en vidrig människa, du visar ju ingen som helst respekt eller medlidande för de mördades anhöriga med motiveringen att “det är värre att folk tycker att morden är hemska än att de har skett, det är ju flyktingar som har begått dem och vi kan ju inte fördömma de som har begått dem för då ökar ju rasismen.”
Men då ska jag tala om en liten sak för dig som du nog inte har tänkt på: Det som ökar är inte rasismen, det som ökar är heller inte främlingsfientligheten.
Nej, det som ökar är avskyvärdheten emot de “journalister” och andra liknande samhällsomstörtare (t ex du själv) som utnyttjar sådana här brott för politiska syften, stämplar alla som fördömer sådana brott som rasister, samt inte visar någon som helst respekt och medlidande för offrens anhöriga med hänvisning till att rasismen ökar om man fördömer brotten och de som begår dem eller har begått dem.
Sådana som du är genomvidriga människor, för mig är det helt ofattbart hur ni kan sova gott om nätterna. Fast det klart, ni känner väl ingen empati i sömnen heller och då är det ju inte så konstigt.
Fy faan för sådana typer som dig!
Mvh"


Inga kommentarer: