söndag 30 augusti 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Direktrapport från Arvika

I går gjorde jag min första medverkan från annan ort i Sverigekanalen, jag ringde nämligen då in från den värmländska orten Arvika via mobiltelefon kl.17.05.
Eller rättare sagt: Jag ringde direkt från vägkanten vid en busshållplats i Arvika kommun, jag hade ställt ner bilen där tillfälligt för att kunna ringa in till kanalens livesändning.
Jag var nämligen på väg till Arvika för att fira en kompis i samband med en kräftskiva där, han fyllde nämligen år igår och skulle firas. Men han kom aldrig till festen, och han svarade inte på varesig telefon, sms eller Facebook. Ändå var han ute på Facebook under kvällen.
Festen var planerad, han skulle själv ha den hos två vänner till honom och mig. Vi som var på festen tyckte det var väldigt dåligt gjort av honom att inte ens höra av sig, de som festen hölls hos hade gjort många förberedelser och lagt ner sig mycket för att den skulle bli av. Festen blev dock av ändå, fast utan honom då.
Angående min radiomedverkan så var det inte bara jag som medverkade i radion denna gång, utan också den kompis som var med i bilen samt en äldre man som talade om i radion att vi bara var 10 mil från den norska tätorten Kongsvinger.
Med i sändningen var också ljudet från lastbilar, motorcyklar, bilar samt en del blåst.
Jag pratade bl a en del om Sverigedemokraternas senaste framgångar i opinionsmätningar, t ex den tidigare i veckan då SD fick 19,1 % (eller var det 17,8 % tro?) i en opinionsmätning. Men jag tog också upp en del andra saker.
Programledaren själv pratade mycket om bl a Israel, t ex de brott som staten Israel begår.

Ni som missade att höra sändningen live och vill höra den behöver bara gå in på den första av länkarna här nedanför och klicka på den ruta där det står en 2:a framför texten Sverigekanalen, programmet spelas då upp.
Jag är med från 1 timme och 15 minuter in i programmet.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150829 ,

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/sd-%C3%B6kar-i-sammanst%C3%A4lld-unders%C3%B6kning-3198991 ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/trenden-fortsatter-ny-okning-for-sd/ ,

http://www.friatider.se/sd-fram-t-ven-i-ipsos ,

http://www.arvika.se/ .

Inga kommentarer: