onsdag 10 september 2014

Är cancer hets mot folkgrupp? (eller hur man kränker cancer)

Det märks verkligen att det är val nu på söndag och att man då får rösta på vilket parti man vill, detta märks inte minst på grund av att Expressen och andra mediaaktörer (som t ex Aftonbladet och Nyheter24) på den politiskt korrekta planhalvan återigen har fått hat- och hetshicka emot det demokratiska partiet Sverigedemokraterna.
Dessa är uppenbarligen rent utsagt besatta av SD och ser det definitivt som sin uppgift att ständigt bryta emot svenska lagar enbart för att få människor att inte rösta på partiet, uttrycket "dra i nödbromsen" har bytts ut till "dra i skräckbromsen" istället!
Men skräcken är det dessa mediaaktörer själva som står för, liksom deras psykiska hjärnstillestånd.
"Hjääälp hjäääälp, ni får INTE rösta på Sverigedemokraterna, de är naaaaziiiiiiissssteeeeeerrrrr!" ekar det dagligen och nattligen i dessa stackars skallar.
Den senaste i raden som har råkat ut för denna olagliga hat- och hetspropaganda är den 54:årige sverigedemokraten Per Klarin, ni vet han som har "ertappats" av Expressens "journalister" med att skriva "rasistiska" kommentarer på bl a Exponerat och Avpixlat.
Och han är långt ifrån ensam om att bli utsatt för sådana trakasserier av herr Mattsson & Co, namn som Kristina Nåvall, Roland Gustavsson, Christoffer Dunly, Carl Lundblad och en massa andra sverigedemokrater är ju välkända på grund av det vid det här laget.

Men vad är det då som är så himla hemskt och rasistiskt med allt det som dessa har skrivit? Och hur vet Expressens "journalister" som t ex David Baas precis allting som dessa personer har skrivit överallt på hela internet? Avpixlat och Exponerat är inte det enda som finns på internet, om jag säger så.
Snacka om en åsiktsregistrering som skulle få självaste israeliska underrättelsetjänsten Mossad att blekna (Mossad är ju världens mest effektivaste och bästa underrättelsetjänst....fast bara fram tills nu då tydligen)!
För det allvarliga är inte vad varesig Per Klarin, Roland Gustavsson osv har skrivit, utan vad Expressen har gjort sig skyldiga till.
Har inte tidningens chefredaktör Thomas Mattsson fortfarande lärt sig någonting? Tidigare i sommar stod det klart att docent Jim Olsson kommer att dra Thomas Mattsson inför domstol för de flertalet olagliga uthängningar som Mattsson har gjort emot honom, detta enligt Fria Tider.
Och nu har alltså Thomas Mattsson och hans anhang tillsammans med den vänsterextrema och våldsförespråkande Researchgruppen gjort det igen.
Återigen bryter alltså Expressen och Researchgruppen emot svensk lag, man hänger ut människor som i egenskap av privatpersoner använder sig av sin demokratiska rättighet att kommentera anonymt på olika sajter. För Per Klarin, Christoffer Dunly och de andra har inte uttryckt sig i partiets namn, utan som privatpersoner. Man har alltså inte uttryckt sig i sitt jobb som politiker.
Men detta struntar Expressens "journalister" som t ex David Baas i, för dem finns det inga svenska lagar som man måste följa.
Expressen och Researchgruppen bryter alltså återigen emot den personliga integriteten, och gör sig även skyldiga till olagliga dataintrång samt grova trakasserier.
Alla dessa tre tilltag är brott emot svensk lag, detta kan ingen förneka.
Men "ändamålen helgar alltid medlen", eller hur var det nu igen? I så fall helgade väl ändamålen medlen i Auschwitz under andra världskriget också då?
Förstår ni min jämförelse? Om inte så ta och tänk igenom den några gånger till, och ni förstår snart hur jag menar.

Men åter tillbaka till det här med de saker som Per Klarin har skrivit, en av de saker som han påstås ha gjort är att jämföra muslimer med cancer.
Det jag undrar är nämligen hur man kan göra en sådan märklig jämförelse (likväl är han ändock i sin fulla rätt att göra detta).
Visst, både muslimer och cancerceller är levande organismer (åtminstone medan de lever i alla fall), men bortsett från det är det ju inte mycket som stämmer.
För medan en cancercell är uppbyggd av endast en enda cell så är ju en muslims kropp precis som andra djur ubyggd av flera celler.
Undantaget är väl encelliga djur som t ex toffeldjur då. För vem sjutton har sett ett toffeldjur som är uppbyggt av miljontals celler? Om det finns ett sådant toffeldjur så måste det i så fall vara världens minst sagt största urdjur någonsin, ja, till och med större än en människa.
Släng er i väggen, alla aliens i så fall!
En annan sak som däremot muslimer och cancerceller har gemensamt är att båda är bruna, dock blir det "något" svårt minst sagt att försöka se en muslim genom ett mikroskop.
För vad ska man med det till när man har en livs levande människa framför sig? Inte ens den allra mest genomkorkade idiot skulle troligen (?) försöka sig på det "konsstycket".
Nej, jag hävdar att det är cancern som har kränkts i det här fallet faktiskt.
Dessutom är ju som bekant inte muslimer någon folkgrupp lika lite som sexuella läggningar och trosbekännelser är, varken sexuella läggning eller trosbekännelse begränsar sig ju till endast en enda specifik folkgrupp.
I så fall skulle det ju inte finnas t ex homosexuella araber, kristna judar, hinduistiska australier eller lesbiska bulgariskor.
Och angående lagen om hets mot folkgrupp så blir jag inte ett dugg förvånad över om den en dag skulle innefatta den hemska sjukdomen cancer. För den fungerar ju inte alls!.....eller vänta ett litet litet tag här.....hmmmm......
Vid närmare eftertanke orsakas ju alla sjukdomar av någon form av organismer.
Och vad uppbyggs organismer utav? Jo, en eller flera celler....hmmmmmmm....
Så, cancer: Hjärtligt välkommen till att innefattas av lagen om hets mot folkgrupp!
Det gick snappt, va?

http://nyheter24.se/nyheter/politik/776880-sd-kandidat-jamfor-invandrare-med-cancer-och-grashoppor ,

http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/sd-politikern-skrev-anonymt-pa-hatsajter/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/sd-manniskor-varda-en-juste-utredning/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19507335.ab ,

http://www.friatider.se/researchgruppen-vi-har-flashbacks-databas ,

http://www.friatider.se/christoffer-dulny-l-mnar-alla-uppdrag ,

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/jamforde-romer-med-cancer--vagrar-backa/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/sd-man-hoppar-av-efter-granskningen/ .

Och som en jämförelse med PK-medias (som t ex Aftonbladet, Expressen, Nyheter24 och Sveriges Radio) hetspropaganda och olagliga uthängningar av sverigedemokrater som i egenskap av privatpersoner skriver kommentarer på olika sajter har vi det här: http://avpixlat.info/2014/09/09/mordhotande-socialdemokrat-stangs-inte-av/ .

Förstår ni jämförelsen?