torsdag 20 februari 2014

Kristna värdepartiet vill "slänga in en massa klusterbomber" i regeringen

Sedan ett par dagar står det klart att det nybildade partiet Kristna värdepartiet har fått ihop hela 1800 namnunderskrifter, för att få ett parti registrerat i Sverige behövs det minst 1500 namnunderskrifter.
Kv (om man kan förkorta partiet så) har alltså med råge lyckats med detta, partiet kommer också att ställa upp i årets riksdagsval.
Detta innebär alltså att vi har två nybildade partier som kommer att göra detta, det ena är det nybildade Framstegspartiet som är bildat av före detta sverigedemokrater som antingen har blivit uteslutna ur Sverigedemokraterna eller gått ur frivilligt och det andra är Kristna värdepartiet som är bildat av före detta kristdemokrater som anser att KD (alltså Kristdemokraterna) har lagt ner många av sina kärnfrågor och därmed svikit sina väljare.
Två av de frågor som Kv går till val på är att förbjuda aborter och att stoppa homosexuell propaganda.
Men ärligt talat, har vi inte redan nog med partier som blandar ihop religion och politik till en salig röra?
Räcker det inte med Kristdemokraterna?
Snart har vi väl ett islamistiskt parti som ställer upp i riksdagsvalet också, det islamistiska partiet Hizb ut -Tahrir vars företrädare vill gasa ihjäl judar och mörda homosexuella med motiveringen att man ska utrota demokratin håller ju på att etablera sig i Sverige.
Och vad är bra med att förena politik med religion?
Svaret på den frågan är följande: Absolut ingenting alls, dessa två ting borde skiljas åt i lika hög grad som månen och solen, eller eld och vatten.


Angående Kristna värdepartiet så är jag dock säker på att partiet kommer att lyckas slå in en "sprängkil" i den borgeliga regeringen, eller uttryckt på ett annat sätt: "slänga in en massa klusterbomber" i regeringen.
Vad resultatet av detta kan bli kan vi se om vi tar oss en rejäl titt på vad som hände under Vietnamkriget och vad som fortfarande händer i Vietnam när någon dåre då och då "kommer för nära" en sådan bomb.
Man dör helt enkelt.
Nu menar jag inte att Kv tänker försöka spränga hela regeringen käpprätt åt helvete, men samtidigt är det ändå inte så stor skillnad symboliskt sett.
Däremot tycker jag att partiets frågor om abortförbud och stopp av homosexuell propaganda är intressant, ta det här med abort t ex.
Dock behöver man ju inte förbjuda aborter, istället räcker det med att en del män/killar bestämmer sig för att använda ett visst men ack så känt "vältänjt gummi" på snoppen innan de stoppar in den i någon trevlig liten vagina som med ett glatt leende på blygläpparna tar emot det (även snoppen är välkommen också naturligtvis).
Men detta förutsätter naturligtvis att dessa män och killar gör så, vilket det ju många gånger slarvas med.
Så jag förstår att Kristna värdepartiet med partiledaren Per Kronlid i spetsen vill förbjuda aborter, det blir ju liksom lite svårare att få bort "kvinnor är slampor som ska utnyttjas till den grövsta grad"-inställningen.
Jag är dock inte feminist om ni nu tror det, nej, istället hatar jag feminism. Varför? Jo, för att den är skadlig, att vara feminist är inte bra för hjärnan helt enkelt.


När det gäller att stoppa homosexuell propaganda så har partiet naturligtvis helt rätt, istället för att hjälpa de homosexuella så gör ju den propagandan precis tvärtom.
Men det är inte så konstigt det, ta t ex pridefestivalerna runt om i Sverige som i princip bara går ut på att framhäva homosexuella och andra HBT-människor som "vidriga äckel".
I annat fall skulle väl många av dem inte tillåtas vara så extremt utmärkande, samt lite andra saker.
Lägg där till slagord som t ex "död åt alla heterosexuella", och ni förstår hur och vad jag menar.
Men det finns fler stolligheter med homonormen än så, ta t ex det här med att en del försöker få det till att det är "inne" att vara bög.
Men sedan när blev det inne att försöka ändra på evolutionen? Och hur skulle det gå till rent praktiskt?
Ska man trycka på den nu så berömda "knappen", och spränga hela jorden i bitar? Men visst, det kanske skulle fungera, i alla fall om man vill ändra evolutionen.
Fast då kommer den att dyka upp någon annanstans i universum istället, och det var väl knappast det som var meningen.
Eller?
Nåväl, vi får väl se vad Kristna värdepartiet kan bidra med, om och i så fall när det nu blir.
Men för Guds skull: Skippa religionen, tack, och gå till val på något vettigt istället!
Det räcker ju med Kristdemokraterna och det där islamistpartiet, vi behöver inte ett religiöst parti till. Gud förbjude.


http://www.metro.se/nyheter/anti-abortparti-i-riksdagsvalet/EVHnbr!bZ1NdutW6QJSk/ ,
http://www.dn.se/valet-2014/anti-abortparti-i-riksdagsvalet/ ,
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18385936.ab ,
http://avpixlat.info/2014/02/14/kristna-vardepartiet-utmanar-kd-om-riksdagsplatser/ ,
http://gotiskaklubben.wordpress.com/2014/02/18/kristna-vardepartiet-abortmotstandare-i-riksdagsvalet-2014/comment-page-1/ ,
http://www.svt.se/nyheter/val2014/skarp-kritik-mot-kristna-vardepartiets .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läs på hemsidan, står stoppa statligt stöd för homosexuell propaganda.

Anonym sa...

"Lägg där till slagord som t ex "död åt alla heterosexuella", och ni förstår hur och vad jag menar.
Men det finns fler stolligheter med homonormen än så, ta t ex det här med att en del försöker få det till att det är "inne" att vara bög."

Sarkasm eller bara en "special kind of stupid"?