torsdag 5 september 2013

Till skillnad från Reinfeldt är inte Obama någon falsk neger

Jaha, igår så var USA:s president Barack Obamas besök i Sverige över för den här gången, och han drog därefter iväg emot nya friska djärva mål.
Djärva mål förresten, ja, han ska ju tydligen fara till Syrien också och träffa landets president Assad där. Detta är djärvt med tanke på vad Obama har sagt om Syrien och Assad samt också med tanke på vad Assad har markerat och gjort klart för USA angående USA:s eventuella anfall, om det är så värst friskt av Obama kan däremot diskuteras.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Obama går ju rakt in i lejonkulan! Men visst du, din gamle typ, gör detta om du nu är så angelägen om att ge världens muslimer ännu mer orsak att hata USA och därmed öka risken för nya terrorattentat.
Intressant är det också ur en annan synvinkel, nämligen det faktum att Obama är (eller har varit) muslim själv. Är han fortfarande det så begår han förräderi emot sina egna, vilket ju normalt sett gör att man hamnar på en dödslista.
Och är han inte muslim längre så hamnar han på dödslistan lik förbaskat, eftersom han då har hoppat av islam.
Som sagt, intressant situation det.

Men men, åter tillbaka till det som detta inlägg ska handla om, nämligen president Barack Obamas Sverigebesök.
Ja, det var många i Sverige som gladde sig åt detta, inte för att jag fattar varför någon kan glädja sig åt en amerikansk president som har lyckats med det fantastiska konststycket att svika USA mer än vad hans senaste företrädare gjorde.
Det måste ju vara någon form av rekord i sig det. För inte nog med att han har svikit sitt land, han har också lyckats svika både judarna och palestinierna i Mellanöstern genom att lova båda sidorna att inte bara lyssna på den ena sidan.
Och det såg man ju hur det gick, först blev den delen av världens judar förbannade när han lyssnade på palestinierna. Och när han upptäckte att han hade dragit på sig judisk ilska och därför lyssnade på dem, ja, då retade han upp palestinierna istället.
Och att därefter sända en utrikesminister till Mellanöstern som knappt visste vart han hade hamnat någonstans, som inte hade makt att göra någonting (om ens så lite som att erbjuda några koppar kaffe ens) samt att inte riktigt ha klart för sig vad den världskända konflikten handlade om......Ja, ni förstår nog hur jag menar.
Angående Sverigebesöket så var det däremot mer lyckat, i alla fall om man får tro t ex Aftonbladets kolumnist Lena Mellin.
Så här säger hon bl a om det hela:

"Men på en punkt skiljer de sig åt. Obama är roligare än Reinfeldt. Presidenten inledde presskonferensen med att säga ”hej”, hylla Stockholms skönhet, säga att han vill återvända tillsammans med familjen. Dessutom talade han sig varm för svenska hockey­spelare, särskilt i Chicago Blackhawks.
Det skulle Reinfeldt aldrig säga. Han är ­ironisk när han vill vara rolig."

Rättelse, Lena Mellin, en person som inte ens vet vad ironi är kan aldrig någonsin vara rolig.
För övrigt krävs det inte mycket för att slå Reinfeldt i rolighet, det enda man behöver göra är att dra någon dålig vits som har med honom att göra.
Ta den här t ex:

Vad är det för skillnad på Barack Obama och Fredrik Reinfeldt? Jo, hudfärgen.

Som sagt, den vitsen är inte särskilt rolig, särskilt inte med tanke på att Reinfeldt vid ett tillfälle har sagt att han är stolt över att ha afrikansk härkomst (hur himla långt tillbaka i tiden syftar han på förresten?). Detta på grund av att en forntida släkting till honom tillika cirkusartist var kannibal!
Undrar just hur Obama ställer sig till detta påstående, jag tror knappast att han skulle vara stolt över att ha en kannibal i släkten.
Dessutom är han en äkta neger, och ingen falsk neger som Fredrik Reinfeldt är.
Det verkar som om Reinfeldt är avundsjuk på Obama i hans egenskap av neger, för det klart, en falsk neger kan ju inte annat än vara avundsjuk på en äkta på grund av detta.
Låten "Jag är en vit neger" med Stockholms Negrer stämmer rätt bra in på Reinfeldt, t ex följande textrad från den:

"Jag älskar er och jag älskar dig, mest av allt så älskar jag mig!"

Läs mer om president Barack Obamas Sverigebesök på t ex följande:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17411969.ab ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2003240--obamas-besok-har-varit-valdigt-framgangsrikt- ,

http://www.folkbladet.se/nyheter/default.aspx?articleid=6511260 ,

http://www.friatider.se/just-nu-obama-tackar-reinfeldt ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/det-ar-reinfeldt-som-bor-lara-av-obama_8488228.svd ,

http://avpixlat.info/2013/09/04/stockholm-blev-syrien-under-obamas-besok/ ,

http://www.svd.se/nyheter/stockholm/sa-drabbade-cirkus-obama-stockholm_8490818.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ett-kvitto-pa-sveriges-varumarke_8489702.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reaktioner-obama-valde-knackebrod_8489062.svd

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/obama-pressas-infor-g20-motet/ .

Och här har ni låten "Jag är en vit neger" med Stockholms Negrer: http://www.youtube.com/watch?v=Hird8LiEzU0 .

Inga kommentarer: