onsdag 18 september 2013

Varför vilja ha in islam i Svenska kyrkan?

Sedan sent i söndags kväll står det klart att Sverigedemokraterna är ett av årets kyrkovals två största vinnare, det andra vinnarpartiet var Socialdemokraterna. Dock körde Socialdemokraterna en minst sagt USA-inspirerad "taktik", nämligen en som går ut på att enbart inrikta sig på att smutskasta ett annat parti.
Socialdemokraterna struntade alltså i att framföra sin egen politik, ändå gick de framåt.
Men det bevisar å andra sidan att det finns gott om idioter i Sverige, att rösta (oavsett vilket politiskt val det än gäller) går ju som bekant inte ut på att rösta på ett parti som man inte sympatiserar med, däremot ska man ju självklart rösta på något parti som man känner representerar en själv.
Alltså var det gott om lobotomerade dubbelidioter som röstade i årets kyrkoval, de flesta struntade ju i vilket parti man röstade på så länge man röstade för att få bort SD.
Frågan är bara hur dessa personer hade tänkt när de säger att de är för demokrati, och samtidigt säger följande:

"Jag röstar enbart för att ett annat parti inte ska komma någon vart, att jag sedan röstar på något parti som jag inte sympatiserar med skiter jag fullständigt i!"

Har man den inställningen så har man totalt missuppfattat meningen med att rösta, det är ju lika galet som att rösta på Sverigedemokraterna eller något annat parti enbart för demokratins skull.
Meningen med att rösta är ju att man ska rösta på något parti som man tror på, inte på grund av någonting annat.
Som sagt, det finns gott om idioter.
Och så har vi många av Svenska kyrkans representanter som inför årets kyrkoval propagerade för att vi ska ta in en massa saker som har med islam att göra, t ex imamer, muslimer rent allmänt samt då inte minst religionen islam.
Men hur har de personer som propagerar för sådant tänkt? Vad är det som får dem att tro att muslimer vill in i ett religiöst samfund som inte heter islam? Svenska kyrkan kunde ju lika gärna propagera för att muslimer ska konvertera till judendomen, att judar ska konvertera till buddismen....eller att indiska hinduer ska hälla klorin över sig för att därefter kunna gå med i Ku Klux Klan!
Ta biskop Esbjörn Hagberg t ex, han som kör hårt med följande resonnemang:

"Den som inte står upp för människors lika värde bör ompröva sitt engagemang som förtroendevald."

När han säger så syftar han på Sverigedemokraterna.
Men allvarligt talat, Esbjörn Hagberg, tror du och många av dina gelikar på fullaste allvar att de flesta muslimer älskar kristna? Har du och de dina missat vad muslimer gör med kopter i t ex Egypten? Men okej, jag har väl fel då, att mörda sina medmänniskor är väl ett sätt att säga "Jag älskar dig till döds!".
Sverigedemokraterna vill bevara kristendomen, kristna värderingar och Svenska kyrkan så som den ska vara, biskop Esbjörn Hagberg och hans gelikar vill uppenbarligen det motsatta.
Så Jimmie Åkesson har all anledning av att nöjd över årets kyrkoval, SD fick ju faktiskt de bästa sifforna i form av 15 mandat.

På tal om nöjd förresten så har Svenskarnas partis partiledare Stefan Jacobsson också anledning av att vara nöjd, även om SvP:s demonstration under parollen "Tusentals år av svenskhet – Bryt inte våra blågula band" i Stockholm i lördags samlade 250 personer så kan man ändå lugnt säga att för ett parti som har funnits i så få år så var det helt klart en stor framgång.
Dessutom hade Svenskarnas parti satsat mycket tid och rum för att föra ut information och budskap om demonstrationen innan den dag då den skulle gå av stapeln.
Precis som vanligt valde också svensk PK-media och dess allierade i form av t ex pajasen Calle Schulman (bror till den ännu större pajasen Alex Schulman) att försvarade motdemonstranters antidemokratiska tilltag i form av t ex vattenballonger, knallskott, flaskor, fyrverkeripjäser och annat "trevligt".
Men å andra sidan visar de ju återigen att de hatar demokrati och vill förinta den, inget nytt under solen på den punkten den här gången heller alltså.
Många bra talare talade på demonstrationen också, den slagkraftigaste av dessa var i mina ögon Daniel Spansk.
Så här sade han t ex:

"Skam över er, ni besuttna och ruttna svin i riksdagen som vänt ryggen till det egna folket! Skam över er, ni som berikat er med mutor av bankirer, finanslejon och mediamurvlar! Skam över er, ni som både tillåter och uppmuntrar ett folkmord på de etniska svenskarna – Sveriges rättmätiga befolkning!"

Och naturligtvis kunde inte svensk PK-media i form av t ex Aftonbladet inte heller denna gång låta bli att göra ett desperat försök att sammankoppla SD med SvP, detta i form av att SD:s riksdagsledamot Stellan Bojerud på Twitter hade skrivit följande till Stefan Jacobsson:

"Jag ser att ni genomfört många aktiviteter till stöd för svenska folket. Det är mycket bra:"

Men visst, Aftonbladet, att ni anser att det är fel att värna om sitt fosterland och stötta allt som är svenskt är föga förvånande.
Samtidigt ska ni inte komma och anklaga Svenskarnas parti för att ha "nazistiska" rötter, när ni själva stödde Tyskland under andra världskriget!
Ni stödjer ju fortfarande nazism förresten, ni stödjer ju muslimer.

Läs mer om SD:s framgångar i kyrkovalet och SvP:s demonstration i Stockholm på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-okade-kraftigt-i-kyrkovalet_8521048.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=5646640 ,

http://www.expressen.se/nyheter/stora-framgangar-for-sd-i-kyrkovalet/ ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/vill-inte-att-sd-ska-komma-in-i-kyrkan ,

http://www.expressen.se/nyheter/akesson-sd-jag-ar-mycket-nojd/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/16/svensk-stolthet-genomsyrade-demonstration-i-stockholm/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/17/polisen-tycker-inte-att-nationalister-ska-anmala-brott/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/15/aftonbladet-rasar-mot-stellan-bojerud/

och

http://www.metro.se/stockholm/protesterar-mot-svenskarnas-parti-med-vattenpistoler/EVHmin%21Y0VN9hrofeAvs/ .

Inga kommentarer: