onsdag 22 maj 2013

Var det en korp som blev anmäld i Storfors i helgen?

Ända sedan i helgen har det varit uppmärksammat att en romsk familj har drivits iväg från den värmländska orten Storfors av uppretade Storforsbor på grund av att familjen (och kanske mot förmodan eventuellt också vissa av den romska familjens ditresta vänner) har begått en massa brott där.
Storfors har i svensk PK-media blivit uthängt som ett "rasisternas tillhåll", alltså precis som vanligt när vanliga människor är trötta på invandrare från vissa delar av världen som bete'r som om de ägde hela Sverige.
De människor som tröttnade på den romska familjen har av svensk PK-media också blivit anklagade för hets mot folkgrupp
Men hur är det då med här i Storfors? Jo, så här:

Många i Storfors tröttnade uppenbarligen på att personer i den romska familjen mest begick en massa brott i Storfors, vad jag vet så var det ganska lugnt i Storfors innan de kom dit. Jag förstår de som tog lagen i egna länder, när inte polisen gjorde något åt saken. Bra att den där familjen är borta därifrån nu, så att Storforsborna kan få lite lugn och ro. Det finns tillfällen då det är bra med medborgargarden, detta var ett sådant tillfälle.
Och angående hets mot folkgrupp: Att vilja få bort människor som mest begår en massa brott är inte hets mot folkgrupp, i annat fall kan man ju driva det hur långt som helst.
När får vi förresten se den första anmälan om hets mot folkgrupp emot fågeln korp...om den anmälan nu förstås inte redan har kommit, då närmare bestämt i Storfors i helgen? I så fall hade nog anmälaren/anmälarna tagit fel på några människor och en korp, detta säger i så fall väldigt mycket inte bara om anmälarnas syn utan också om deras allmänbildning rent allmänt.
Dessutom var det inga korpar som hade begått något brott, och inga människor i den s k "mobben" heller.
Korpen är ju förresten helsvart i färgen, alltså skulle den då enligt "antirasister" kränka svarta afrikaner. Men det handlade inte om några afrikaner över huvudtaget, utan om en romsk familj.
Så det vore mycket intressant att få ta sig en titt i anmälaren/anmälarnas hjärnor, och se om det finns någon aktivitet där.
Det skulle inte förvåna mig om det finns "antirasister" som fullaste allvar anser att korpar är rasister, "antirasister" är ju inte kända för att inte vara trångsynta, enkelspåriga, inskränkta och verklighetsförankrade precis.

Läs mer om situationen i Storfors på t ex följande:

http://www.exponerat.info/zigenarfamilj-fick-flytta-nar-grannarna-i-storfors-fatt-nog/ ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/storforsbrak-fick-familj-flyttad ,

http://nwt.se/storfors/article1311258.ece ,

http://www.exponerat.info/storfors-vi-ar-inte-rasister-det-ar-deras-beteende-vi-ar-emot/ ,

http://www.nordfront.se/folksamling-misstanks-for-hmf-mot-zigenare-i-storfors.smr ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16801926.ab ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/familj-fick-flytta-efter-grannmobb_8187288.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mobb-utreds-som-hets-mot-folkgrupp_8191932.svd ,

http://www.expressen.se/nyheter/familj-jagades-i-vag-av-uppretad-folkmassa/

och

http://www.expressen.se/nyheter/mobb-utreds-som-hets-mot-folkgrupp/ .

Inga kommentarer: