torsdag 28 november 2013

Varför går inte Timbuktu och Sebbe Stakset med i Sverigedemokraterna?

Den här veckan har jag egentligen lite för mycket att göra för att hinna med något bloggande...men, hehe, å andra sidan kan jag ju inte låta bli att blogga heller. Ta t ex bara det faktum att min blogg under onsdagsnatten låg på 2:a plats av 2000 andra bloggar i kategorin Allmänt på blogglistan Toppblogg.se, sådant bevisar ju att det går bra för min blogg och att det därför blir roligare och mer givande att blogga. Jag når ut till folk, jag påverkar helt enkelt.
Men nu till det, eller rättare sagt de saker, som dagens inlägg ska handla om, nämligen följande tre saker:

1. Nu på fredag ska föreningar som kämpar för vanvårdade människor (en av dessa föreningar är föreningen Vanvårdad och bortglömd) träffas i riksdagshuset. Inbjudare och initativtagare till denna träff är Sverigedemokraterna.
SD är naturligtvis värda all heder för detta initiativ, dock skulle ju en sådan träff inte behövas om det inte vore för att Sverige ännu så länge har en regering som i princip gör vad de kan för att äldre människor som är i behov av vård dör skrikandes under fruktansvärda plågor i sina sängar utan att få någon hjälp.
Och så heter det att "alla människor har lika värde". Nej, fy faan för denna omänskilga regering, säger jag!
Den ständigt hånleende Anders Borg, den Adolf Hitler-inspirerade Fredrik Reinfeldt, den psykiskt störda Annie Lööf och alla de andra i denna människofientliga regering kan ju pröva på att dö skrikandes själva så får de se hur kul det är....vilket i och för sig inte vore någon större förlust för det svenska folket.
"Skit ska skit ha", heter det ju.
Frågan är bara hur många av de där föreningarna som kommer på fredag med tanke på vilket parti som anordnar träffen, de har väl säkert gått på lögnerna om hur "hemska" SD är.
Men en av föreningarna kommer tydligen, nämligen föreningen Vanvårdad och bortglömd, i annat fall skulle väl knapast deras presstalesman Per Lindberg säga följande:
"– Vi har inget samröre med SD men de verkar vara det enda parti som faktiskt bryr sig. Om de sedan fixar en lokal och kallar ihop till ett möte för att vi ska kunna bilda ett gemensamt rikstäckande förbund så är det en bra sak för oss som vi inte tänker tacka nej till, säger Peter Lindberg, presstalesman för Vanvårdad och bortglömd."

2. En ny rovdjurspolitik kan se dagens ljus när riksdagen fattar beslut om den nästa vecka. I propositionen föreslås nya nivåer för hur stora berörda rovdjursstammar får vara. 
I samtliga fall ligger förslagen långt under djurens nuvarande antal. För vargen föreslås 170-270 individer, detta kan jämföras med den nuvarande stammen på 400 djur. 
Men angående de "400" vargarna så ska  man komma ihåg att den siffran inte stämmer, siffran kommer ju ifrån Svenska Jägarförbundet och hur mycket en majoritet av alla jägare i Sverige "bryr sig om" vargen vet vi ju alla vid det här laget. 
Nej, då är det bättre att Svenska Jägarförbundet är ärliga istället och säger att de vill utrota vargen. 
För det är ju det de vill
Vad som är käpprätt åt helvete är att Sverigedemokraterna stödjer regeringen i det här fallet, skulle den här propositionen gå igenom så bryter Sverige återigen emot EU-konventionen på denna punkt. 
Vargen är ett utrotningshotat djur i den svenska faunan, och därför är det naturligtvis självklart att inte föra den ännu närmare utrotningens kant. 
Däremot vore det en helt annan sak om den svenska vargstammen vore livskraftig och inte utrotningshotad, då skulle skyddsjakt möjligtvis kunna bedrivas.
Jag hoppas verkligen att SD i och med sitt stöd till detta förslag kör med valfläsk och egentligen inte menar vad de säger i det här fallet, det är ju som sagt förbjudet att bedriva jakt på en utrotningshotad djurart. 
Så jag håller i det här fallet med vänsterblocket som är kritiska i sina motioner till de nya nivåerna. 
I vilket fall som helst ser SD en chans att plocka röster på detta förslag inför nästa års val. 
Men oavsett vad jag tycker om Sverigedemokraterna så stödjer jag inga förslag för jakt på utrotningshotade djurarter oavsett vilka arter det än är frågan om, den saken är fullständigt klar,
3. Rappstjärnorna Timpuktu och Sebbe Stakset framför återigen klara och tydliga mordhot och uppmaningar till mordförsök mot Sverigedemokraterna och dess partiledare Jimmie Åkesson, denna gång i form av en ny låt där man bl a sjunger att Jimmie Åkesson ska dunkas "gul och blå". 
Är inte detta mordhot och uppmaningar till mordförsök så säg. 
Men naturligtvis försöker dessa båda våldsförespråkare bortförklara sig med att ingen av dem uppmanar till våld och att de inte framför direkta hot. 
Problemet med Timbuktus och Sebbe Staksets resonnemang är dock verkligheten. Men visstom de inte framför mordhot och uppmaningar till mordförsök i låten och musikvideon så anser de väl att det inte är djurplågeri att köra en bowiekniv djupt in i magen på en katt och vrida om kniven 4-5 gånger heller då? 
För med tanke på deras uppfattning angående det de sjunger i låten så.....
Det roliga är bara att "kvartetten" Timbuktu och Sebbe i och med detta motverkar sina egna syften, istället för att få SD att minska så blir det precis tvärtom. 
Alltså sällar sig både Timbuktu och Sebbe Stakset återigen till kategorin "Sverigedemokraternas bästa valarbetare", precis som många andra SD-hatare som utmärker sig genom att "trampa sönder det redan så söndertrampade klaveret" alltså. 
Men det kanske var det som var meningen? I så fall tycker jag att det är bättre att de går med i SD direkt istället för att hålla på och larva sig på detta lilla viset.

Relaterade länkar:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/foreningar-gar-ihop-for-ersattning-till-vanvardade_8769050.svd ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/ny-rovdjurspolitik-far-riksdagsstod ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ny-rovdjurspolitik-far-riksdagsstod_8766320.svd ,

http://www.exponerat.info/svt-ger-fullt-stod-till-sveriges-enda-mordhotande-vita-blatte/ ,

http://www.svd.se/kultur/kartellen-och-timbuktu-vallar-debatt_8773892.svd ,

https://www.realisten.se/2013/11/27/timbuktu-hotar-dunka-jimmie-akesson-gul-och-bla/ ,

http://www.svt.se/kultur/musik/sebbe-staxx-och-timbuktu ,

http://www.metro.se/nyheter/harda-hot-mot-jimmie-akesson-i-ny-lat/EVHmkA!e3Ggwvqv8bJFQ/ ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tidigare-domd-hotar-sd-ledaren-igen/ ,

http://www.sydsvenskan.se/kultur--nojen/de-gor-hotfull-lat-mot-akesson/ ,

http://www.svt.se/kultur/musik/blandade-reaktioner-infor-lat-med-kartellen-och-timbuktu ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17922037.ab ,

http://www.friatider.se/rappade-om-att-misshandla-jimmie-akesson-nu-far-han-upptrada-pa-nobels-fredspriskonsert ,

http://avpixlat.info/2013/11/27/nya-hot-fran-kartellen/ .

Inga kommentarer: