måndag 11 november 2013

Vänsterpartiet & Co skymfade minnet av Kristallnatten igen

Hur är man funtad när man som vänsterextremist grovt misshandlar en annan vänsterextremist i tron att han (eller hon) är "nazist"? Visst, att vänsterextremister får amöbor att framstå som intelligenta jämfört med dem själva är ju ganska vanligt, men ändå, att misshandla en politisk meningsfrände och sedan säga "Hoppsan hoppsan, förlåt mig, det var ett misstag" får ju ändå anses vara ett rejält bottenrekord även för dem. Sist som vänsterextremister grovt misshandlade någon var det en slovensk gästarbetare, alltså en invandrare.
Och vänsterextremister/vänsterterrorister påstår sig gilla invandrare? Hmm...hmmmm....HMMMMMMMM.
Mer om det här med att vänsterextremister misshandlar sina egna lite senare i blogginlägget.

Men först detta:
I lördags samlades vänsterextremister i form av Vänsterpartiet, Ung Vänster och Revolutionära Fronten för att göra allt för att störa och irritera Svenska Motståndsrörelsens stöddemonstration till det grekiska nationalistpartiet Gyllene Gryning. Det sistnämda partiet är Greklands största parti.
Att Vänsterpartiet i och med detta skymfade minnet av Kristallnatten (det minnet högtidlighölls ju i lördags) struntade både de och dess ungdomsförbund uppenbarligen fullständigt i.
För vad ska man säga om ett parti och dess ungdomsförbund som påstår sig hedra minnet av Kristallnatten genom att samarbeta med en kriminell våldsorganisation? Jo, att de, liksom den kriminella våldsorganisationen Revolutionära Fronten, struntar i vad som hände i Tyskland under Kristallnatten.
Varken Vänsterpartiet, Ung Vänster eller Revolutionära Fronten vill (liksom alla andra vänsterextremister ) hedra minnet av den natten, istället vill de som alltid tidigare ständigt skymfa det minnet.
Men denna gång lyckades de inte bara med det, ånej, de lyckades också med att grovt misshandla en politisk meningsfrände (nämligen en annan vänsterextremist) på grund av att personen påstods ha "fel" klädsel.
Efter att de hade insett sitt misstag bad de om ursäkt med följande ord:

"Du borde tänka på hur du klär dig"

Ska man skratta eller gråta åt detta? Man kan ju tänka sig vad offret skrek, kanske var det någonting i stil med följande:

"JAG ÄR ANTIRASIST, JAG ÄÄÄÄÄÄR AAAAAAAANTIIIIIRASIIIIIIIIIIIST, JAAG Ä-Ä-Ä-ÄR-R-R A-A-A-AAAAAAAAAAAAAAJJJJ, AAAAAAAAJJJJ, AAAAAAAJ-NT-I-I-IRAAAAAAA-S-S-S-IIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSS-T-T-T!!!! BUH-U-U-U-U-U-U!!!!"

Själv kan jag bara skratta åt denna misshandel, mer genomkorkade idioter än dessa genomkorkade idioter får man verkligen leta efter!

Här följer några relaterade länkar:

http://www.friatider.se/vansterpartiet-bildar-endad-front-med-kriminell-valdsorganisation ,

http://www.exponerat.info/vanstermilis-tog-fel-person-misshandlade-sin-egen-motdemostrant/ ,

https://www.nordfront.se/vansterextremister-spoade-vansterextremist-du-borde-tanka-pa-hur-du-klar-dig.smr ,

https://www.realisten.se/2013/11/10/antinationalistiska-motdemonstrationer-urartade/ .

Inga kommentarer: