torsdag 7 november 2013

Två dagar kvar till Karpstryparns medverkan i Gjallarhornet

Nu på lördag den 9:e november så är det dags för min första medverkan i radio på hela 13 år, denna gång gäller det radioprogrammet Gjallarhornet som sänds i Stockholms närradio sedan 25 år tillbaka.
Programmet börjar kl.17.00 och håller på till 18.30, det kommer att köras live och jag är med i programmet via Skype från kl.17.30 och framåt.
Ska väl inte avslöja allt för mycket än om vad jag kommer att ta upp men kan väl nämna att det kommer att ha med saker och händelser som har med det politiskt korrekta etablissemangets hat och hets mot människor som anses ha "fel" åsikter att göra, alltså invandringskritiker, nationalister, osv.
Men vem eller vilka anser sig ha rätt att bestämma vilka som har "fel" åsikter, och vilka som har "rätt" åsikter? PK-etablissemangets tjat om alla människors lika värde är ju bara allmänt bullshit
Samtidigt accepterar man människor som verkligen har fel åsikter, kommer att ta upp en del exempel på sådant också.

Men nu har jag avslöjat tillräckligt, vill ni veta mera så får ni lyssna på programmet i övermorgon. Programmet har undertiteln "Sverige vakna".
Missa inte detta!

http://gjallarhornet.tk/ ,

http://www.narradio.se/lyssna.php ,

http://www.narradio.se/program.php?p=13 ,


Stockholms Närradio Fm 88mhz 200 watt. www.narradio.se Live

2 kommentarer:

Gunnar Andersson sa...

https://archive.org/details/Gjallarhornet20131109

http://archive.org/bookmarks/Gunnar88

Från kl 1715 ska det vara välkommen nästa månad som lördags gästen och utan tekniskt strul med min mikrofon volym.

Karpstryparn sa...

Svar till Gunnar Andersson: Tackar, kommer att medverka den andra lördagen i december. Kommer i morgon att skriva lite om min medverkan i kvällens program, lägger också upp en länk till det.