onsdag 2 september 2009

Hot om mord och misshandel för sitt bloggandes skull

Har ni blivit mordhotade eller misshandelshotade i er blogg eller i era bloggar någon gång?

Själv har jag blivit det flera gånger, dock inte i den här bloggen utan i en annan av mina bloggar, nämligen i Karpstryparn på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn.

Anledningen till det är de ämnen som jag skriver om och min kritik emot de händelser och ting som jag tar upp, de som har hotat mig har antingen gjort det anonymt, eller skrivit ett nic och länkat till en falsk internetadress.

Vad tycker ni om personer som ägnar sig åt sådant på internet?

Själv tycker jag följande: Snarstuckna typer som inte kan acceptera andras åsikter om saker och ting eller som inte står ut med de ämnen som andra människor bloggar om ska inte använda internet. Däremot borde de spärras in på mentalsjukhus och vara där tills den dag då de lämnar detta jordeliv via en trång !:a med dörr i taket, alltså en kista.

Men vem vet? Gapiga stjärtnissar som dessa har kanske blivit grovt våldtagna minst 6-7 gånger för mycket, vad vet jag.

Eller också har de inte blivit våldtagna TILLRÄCKLIGT många gånger.

Vad tror ni själva?

5 kommentarer:

attis sa...

Gomorron i stugan. Själv har jag en anonym idiot som skriver lite nu och då. Jag är en snuskig sexfixerad gammal kärring mmm, mm. Så är de så jävla fega att de inte törs stå upp för vad de skriver. Den som inte gillar min blogg behöver ju inte läsa den. Ja gla ut denne persons IP adress på min blogg. Blev så jäkla less. Då blev det lugnt. Ha en toppendag.
Kram

charlotte sa...

har man en åsikt ska man våga stå för den tycker jag annars kan man lika gärna hålla käften... om man inte ens törs stå för sin åsikt kommer man ju heller aldrig att agera efter den...

Smörblomma sa...

Ja, svartvinbärsvin är hur gott som helst, bara man får det riktigt och ordentligt gjort.

Så nu hoppas jag bara att jag skall få till det :)

Jag tror att det är så att vissa personer lever gott på att anonymt få racka ner på andras åsikter (=blogg)

Ja, inspärrande på sjukhus vore faktiskt något som kunde funka, som jag ser det daltas det alldeles för mycket med folk i dagens samhälle.

Sara sa...

Jag ska nog göra som du då. Inte besvara dom och heller inte ens godkänna dom! Nu ha jag tagit bort 4 anonyma, där det står att jag ska kolla upp hur posten jobbar innan jag slänger skit på dom! Men de är ju iaf dom som gjort fel. och inte jag! Sen att jag inte heller är felfri, de ha jag inte sagt, Men nybro och Färjestaden, Vad är likheten mellan dom ställerna? Jag blir ju dum i huvudet liksom. Jävla nötter!
Inte ens våra brev kommer rätt, är det svårt att se när det står "7TRAPPOR" på brevet, dom lägger det längst ned. :S AMATÖRER!

Haft en bra dag? :D

Karpstryparn sa...

Svar till attis: Exakt, ingen tvingar en att läsa någons blogg om man inte vill.

*Kram*

Svar till charlotte: Exakt.

Svar till Smörblomma: Ja, som sagt så är det gott.
Angående mentalsjukhus: Absolut.

Svar till Sara: Haha, nu måste jag skratta, för dummare försvar ifrån anonyma fegisar var det länge sedan jag hörde!
Ja, att blanda ihop nybro och Färjestaden är ju som att ta fel på Öresund och Östersund, haha.