torsdag 24 september 2009

Är man rasist om man inte gillar pannkakor?

Med anledning av det förra inlägget så följer här några exempel på var oseriösa och patetiska fjantorganisationer som Centrum mot rasism, Afrosvenskarnas riksförbund och Jämlikhet för afrosvenskar, alltså de organisationer som körde hetspropaganda mot svensk kultur, hittar rasism.

Varsegoda:

Kistor = rasistiska (de är ju svarta eller bruna).

Solen = rasistisk (solens sken är gulaktigt och är därför rasistiskt emot asiater).

Grillkorv = rasistisk (den är ju brunaktig).

Ordet Svenne = rasistiskt emot svenskar (vilket i och för sig är sant).

Trädrötter = rasistiska (de är ju bruna, rotvält alla träd).

Hårfärg = rasistisk (om man färgar håret svart så är man rasistisk emot människor med arabisk härkomst, de har helt naturligt svart hårfärg).

Bokhyllor = rasism (i alla fall gula, svarta och vita sådana, dessutom har de ju flera hyllor som sitter i olika steg och är den övre vit och den under den svart så symboliserar bokhyllan att vita människor är mer värda än svarta).

Detta var bara några exempel, men så här kan man hålla på i all oändlighet när man inte kan komma på andra sätt att använda skattebetalarnas pengar till.

Om man inte tycker om t ex pannkakor, ja, då är man enligt Centrum mot rasism (CMR), Afrosvenskarnas riksförbund (AR) och Jämlikhet för afrosvenskar:s (JFA) resonnemang rasist.

Varför det då? Jo, därför om man ska kunna göra pannkakor så måste det till en pannkakssmet och denna smet består ju av olika sorters ingredienser, vilket innebär att pannkakssmet är rasblandning.

Det här innebär också att CMR, AR och JFA borde rikta in sig på hundar som inte är renrasiga och för en gångs skull göra någonting bra, för jag tycker själv att det är fel med utblandade hundar.

Och eftersom jag tycker det så måste jag ju vara rasist. Eller hur?

Vad anser ni själva om dessa tre organisationers inställning?

1 kommentar:

Niklas Karlsson sa...

Ha ha, klockrent inlägg!