onsdag 30 september 2009

Gruppvåldtagen i fyra dygn

Idag stod följande artikel på TV3:s text-tv:

Ung kvinna våldtogs i fyra dygn

En kvinna i 20-årsåldern i Helsingborg hölls fången i sitt eget hem i fyra dygn och utsattes för upprepade våldtäkter och misshandel av två män i 30-årsåldern, skriver Kvällsposten.

I måndags kväll larmades polisen till lägenheten efter att det hörts bråk och skrik. Männen anhölls för grov misshandel, grov våldtäkt och olaga frihetsberövande. Kvinnan vårdas fortfarande på sjukhus.

Ja, vad kan man säga om sånt här?
Själv har jag svårt att beskriva vad jag känner gentemot avskum som begår våldtäkter, men jag kan enkelt uttryckt säga så här:

Jag känner bara ett enormt och osläckbart hat emot de avskum som begår eller som har begått våldtäkter.
Om chanserna var små att åka dit för mord på ett vidrigt svin som gör eller har gjort sådana gärningar så skulle jag döda aset.

Men nu är det inte så.
Att döda någon kan de flesta människor göra vid rätt tillfälle om sinnesstämningen är den "rätta", frågan är istället om man efteråt kan leva med det som man har gjort.

En sak som pekar på vilka som har begått denna milt uttryckt vidriga, förkastliga och avskyvärda handling är att det är en gruppvåldtäkt.
För enligt studier, undersökningar och statistik på olika håll och kanter så står invandrare för 99 % av alla gruppvåldtäkter i Sverige.

Och vilka sorters människor som menas med invandrare när det gäller olika sorters brottslighet, t ex våldtäkter, vet nog de flesta som lever i verkligheten och som ser och hör vad som händer och sker i Sverige.

För det är inte invandrare som t ex etniska norrmän, danskar och finländare som står för den.

Nej, det har att göra med invandrings- och flyktingströmmarna ifrån vissa delar av världen.

Men det här vet ju alla som verkligen tänker.

Den 20-åriga kvinnan som blev gruppvåldtagen i fyra dygn har mycket gemensamt med kvinnan på följande bild:
Bilden finns längre ner ibland bilderna till vänster på http://www.rakryggad.blogspot.com .

5 kommentarer:

charlotte sa...

anledningen är att de blir matade från barndom att svenska tjejer inte är värda ngt. fy fan för denna mentalitet. undrar hur man som förälder kan leva med att ha överfört sina sjuka åsikter på barnen som reslterar i en avskyvärd handling när de är större

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Exakt, men de och deras föräldrar skiter uppenbarligen i sådant. Men då kan de inte komma och klaga på att invandrarfientligheten och rasism emot invandrare av deras sort ökar i Sverige. För det är de själva som har skapat den, även de politiskt korrekta politikerna och andra makthavare som stämplar invandringskritiker som främlingsfientliga och rasister har skapat den. För ingen av dem vill tala om problemen med invandringen och det mångkulturella samhället.

Smörblomma sa...

Som till exempel Mr Bean :)

Gruppvåldtäkt. Fy fan, säger jag. De som begår gruppvåldtäkter är ju precis som djur. Löpska hanhundar som håller på, dag efter dag och turvis, en i taget.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Ja, Mr Bean är okej.

Angående gruppvåldtäkter: Absolut, typer som begår våldtäkter, både gruppvåldtäkter och andra våldtäkter, borde utrotas från jorden yta om rätt ska vara rätt. Men om rätt ska vara rätt (och det ska det ju)så SKA de utrotas till sista blodsdroppen!!

Anonym sa...

Godafton!

Mitt förslag till straff för pedofiler och våldtäcktsmän är att:

Man spänner fast dom nakna på ett operationsbord.
Där efter så genomför man en fullbordad könsbytes operation på dom svinen.
Svimmar dom av smärtorna, väcker man dom innan man fortsätter operationen som ska vara absolut smärtsam och ångestfylld. Inga bedövningsmedel eller narkos, eftersom de utsatt sina offer för smårta och ångest.