torsdag 11 juni 2009

Släng er i väggen, alla folkmordsherrar, för här har ni Reinfeldt & Co

Att vi lever i konstiga tider finns det många exempel på. Ett enkelt tecken på det är att man kan få löneförhöjning (vilket personen ifråga fick i somras) i sitt arbete att förstöra Sverige, suga ut livslusten ur de människor som bor där och att förinta levnadsstandarden för dem.

En person som håller på med dessa trevliga små saker är nämligen vår käre stadsminister Fredrik Reinfeldt, han började ju med detta redan dagen efter att Alliansen vann riksdagsvalet 2006.

En av de saker som är intressanta var inför valet hans evinnerliga hjärntvättningstjat om de "nya" Moderaterna.

Och han skämtade inte, under hans ledarskap har nämligen Moderaterna lyckats med den fantastiska bedriften att suga ut och förinta både det ena och det andra i Sverige som säkert får det gamla Moderaterna att poppa ut partiets "ögon" i en rasande fart av avundsjuka.

"BUUUHU-U-U-U-U-U-U-U-U-U, det där skulle ju VI ha gjort"!!!

Ja, så tänker säkert många utav de gamla moderaterna idag.

Men om man ska förstöra och förinta så ska man ju göra det rejält. Eller hur?
Med andra ord så kan Hitler & Co slänga sig i väggen, och Stalin, Mao Tse Teong, Saddam Hussein, Sudans nuvarande president och alla andra folkmordsförespråkare också för den delen.

Nej, på med gasmaskerna nu svenska folket, för Reinfeldt & Co har för länge sedan satt på sig marschstövlarna.
The new stormtroupers is here, so watch out!

Och den s k utrotningen existerar ju faktiskt på sätt och vis.

Det finns också många likheter mellan förintelsen och den förgörelse som Reinfeldt & Co gör sig skyldiga till.

Det är bara skillnad på folkgrupp, för denna gång är det svenskarna som råkar illa ut.

Men visst ja, Justitiekanslern (JK) slog ju som svar på en anmälan om hets mot folkgrupp vid ett tillfälle fast att svenskarna inte är någon folkgrupp, så därför dras alla vanliga människor över en enda kam istället oavsett om de är svenskar eller inte.

Med andra ord så “vrider” Reinfeldt och de andra av borgelighetens riddare på “kranarna” så att det står härliga till, och ut strömmar “gasen”.

Denna “gas” kan dock inte jämföras med zyklon B, ånej, den gasen kändes ju.
Nej, den här gasen kommer istället smygande och letar sig in överallt, den varken känns eller märks på något sätt.

Förintelsen utav det svenska folket skiljer sig också på ytterligare ett sätt ifrån förintelsen, nämligen det att förgörelsen höjer växlarna för varje dag som har gått sedan den borgeliga regeringen vann valet år 2006.

Det är ju därför som de omänskliga försämringarna avlöser varandra i rasande fart, dessutom vet ju regeringen att den inte kommer att sitta kvar efter nästa val och därför är det väldigt viktigt att raseringen och förintandet går så snabbt som det bara går.

Det enda som skulle göra att förintandet går snabbare är väl att en atombomb släpps över Sverige på samma sätt och med samma effekt som skedde i Hiroshima.

Man undrar ju faktiskt också om vår käre Stadsminister Reinfeldt är släkt med Hitler.

Ja, varför skulle det inte kunna vara så? Han har ju själv sagt i en intervju att hans släkt mycket långt tillbaka kommer ifrån Afrika och att hans farfarsfarfarsfarfarsfar etc.etc.etc. var kannibal.

Han verkar ha släktskap lite överallt, den gode Reinfeldt. Snart kommer det väl fram att han på väldigt långt håll har ett extremt avslägset släktskap med den afrikanska kalråttan också, vilken är känd för att äta upp sin avföring därför att ingen näring ska gå förlorad.

Fast sympoliskt sett sker det ju redan, nämligen på det viset att han låter allting som är bra i Sverige pasera “tarmsystemet” två gånger för att suga allting som går att suga ur. Och i samma vända följer också större delen av svenska folket med, det säger med andra ord SVUUUPP i “tarmgångarna”.

Uttrycket "berg och dalbana" får också i och med detta en helt ny innebörd.

2 kommentarer:

Mr. Incognito sa...

Schysst blogg:)

Karpstryparn sa...

Svar till Mr. Incognito: Tackar.