torsdag 4 juni 2009

SD eller ND?

Nu på söndag, alltså den 7:e juni, så avgörs det vilka partier som kommer in i EU-parlamentet. Att man ska rösta i detta val, liksom i alla andra val, borde vara självklart för varje människa, men samtidigt är det ju upp till var och en.

Jag kommer i alla fall att rösta på Sverigedemokraterna eller Nationaldemokraterna i EU-valet.

Varför det då? Jo, bl a därför att dessa två är de enda svenska partier som bryr sig om Sverige och svenskarna och som vill åstadkomma saker som är rätta och riktiga.

Jag pratar nu inte bara om motståndet till massinvandringen och det mångkulturella samhället utan också om andra saker, t ex är de emot EU:s överstatlighet.

Detta är några utav orsakerna till att jag kommer att rösta på något utav dessa två partier i EU-valet, som det ser ut just nu blir det nog SD.

Och det borde ni göra också, i alla fall om ni bryr er om Sverige och det svenska folket, samt är emot EU, massinvandring och lite annat.

För mer info om dessa två demokratiskt nationalistiska partier:

Gå in på följande internetadresser:

http://www.sverigedemokraterna.se
http://www.sdkuriren.se
http://www.nationaldemokraterna.se
http://www.nationellidag.se .

7 kommentarer:

rantalicious sa...

Ja eller hur! Tog inte illa vid mig. Haft en bra dag? LÄngtar du till helgen?

Katta sa...

Sv:Tackar.. Är lite bilder ur mitt liv..

Haller sa...

Jag ställer mig upp och gör vågen. Mycket bra sammanfattat. Jag kommer nästa val rösta på SD. Tycker inte alls deras partiprogram är så "rasistiskt" som många vill få det till.

Karpstryparn sa...

Svar till rantalicious: Oki doki.

Ja, dagen har varit bra. Jajamen, jag längtar helgen då Nationaldagen ska firas.

Karpstryparn sa...

Svar till Katta: Jo, jag förstod det.

Karpstryparn sa...

Svar till Haller: Tackar, försökte få till det så bra jag kunde utan att skriva ett för långt inlägg, sånt kan vara svårt ibland.

Nej, varken SD:s eller ND:s partiprogram är rasistiskt, främlingsfientligt och allt annat absurdt som de anklagas utav etablissemanget för. Innebörden i ordet främlingsfientlighet har förresten ingenting med det som etablissemanget försöker hjärntvätta svenskarna med att göra, istället är det ett ord som betyder någonting helt annat, t ex har det att göra med om en helt främmande person som ingen känner till, ingen har hört talas om och ingen vet någonting om står utanför ens dörr och vill in.

Om man vägrar släppa in en sådan typ, ja, DÅ är man främlingsfientlig. Ordet har alltså ingenting med invandrare att göra.
Att vara främlingsfientlig är det inget fel med. För vem vill släppa in en vilt främmande person i sitt hem? Ja, inte jag i alla fall!

Katta sa...

SV:Mmmm så ska man inte göra, ta allt för givet bara för att man fått hjälp förut..