måndag 11 december 2023

Nordiska motståndsrörelsen hedrade Daniel Wretström med fackeltåg

I lördags den 9:e december genomfördes fackeltåg i bl a Västerås till minne av den döde pojken Daniel Wretström som brutalt misshandlades och torterades till döds av ett invandrargäng på 15 personer i Salem den 9:e december 2000. Alla utom mördaren själv fick som "straff" böter på 1500 kr, medans mördaren själv (som också är invandrare) fick samhällstjänst i 3 månader. Mördaren (som då hette Khaled Odeh, men som sedan bytte namn till Joseph Propitious) fick efter avtjänat "straff" jobb för bl a olika föreningar som jobbade emot våld, att han hade begått ett mord var det alltså ingen som brydde sig om utan det "sopades under mattan". 

Att han hade kört en kniv så djupt och kraftigt i Wretströms kropp upprepade gånger att den förstördes och att han använde det som var kvar av kniven till att skära halsen av Daniel var alltså inte hemskt.

Daniel Wretström blev bara 17 år, och är en av tusentals mördade vita svenskar till följd av det mångkulturella våldet i massinvandringens namn som etablissemanget i Sverige bär huvudansvaret för. Men även andra svenskar som blivit mördade av invandrare hedrades, t ex Tommie Lindh och lilla Wilma. 

Här är en bild på Daniel Wretström:


Fram till 2010 så arrangerades minnesmarschen av Salemfonden, för att därefter upphöra. Det är därför hedrande att den hölls i år, och då av inga mindre än Nordiska motståndsrörelsen . All heder till organisationen som hedrade Daniel Wretström och andra mördade som blivit offer för det mångkulturella våldet.


Här följer några bilder från fackeltåget i Västerås:







Relaterat: 


Inga kommentarer: