fredag 16 augusti 2019

Podcast Nationella avstängda från Youtube - finns nu på BitChute istället

Som ni vet så blev min och Timos förträffliga podd Podcast Nationella (vilken för övrigt är Sveriges bästa nationella podd) förra fredagen avstängd från Youtube, detta enligt Youtube på grund av upprepade brott mot Youtubes policy emot hets mot folkgrupp.
Youtubes påstående är dock inte bara lögn utan också fullständigt absurdt, detta eftersom vi aldrig har begått någon överträdelse gentemot Youtubes regler.
Och vår överklagan till Youtube har inte lett någonvart, Youtube har inte ens svarat tillbaka.
Som ett resultat utav avstängningen så finns vår podd sedan i söndags på BitChute istället.
Att den har hamnat just där är logiskt eftersom BitChute, till skillnad från Youtube, tycker att det är viktigt med yttrandefrihet och därför är emot censur.
Den första videon på BitChute släpptes för övrigt den 3:e januari 2017 .

Angående oss själva så pratade vi först på att lägga upp alla videoavsnitt av Podcast Nationella som släppts sedan podden startade den 1:a juni 2016, detta hade dock blivit väldigt omständigt och tagit väldigt lång tid så vi enades om att skippa det och istället köra direkt ifrån avsnitt 82 istället.
Ni som gillade våra Youtubeavsnitt kan alltså följa oss på BitChute i fortsättningen.
Och ni som inte gillar BitChute kan följa oss på t ex Soundcloud (där för övrigt alla avsnitt av podden finns upplagda), ITunes, Poddbean, och/eller liknande sidor.
Välkomna att fortsätta följa Podcast Nationella helt enkelt!


Relaterat:

Youtubes censurkampanj fortsätter - idag drabbades Podcast Nationella av den

BitChute.com

Inga kommentarer: