onsdag 9 januari 2019

Socialdemokraternas Sultan Kayhan avslöjas med att skriva skit om kvinnor på Flashback - Socialdemokraterna låtsas som om det "regnar"

I måndags blev den socialdemokratiske riksdagsledamoten Sultan Kayhan avslöjad med att ha ett Flashbackkonto där det skrivs skit om kvinnor, t ex om en viss kvinna då.
Kayhan själv förnekar att det är hon som har skrivit det.:


Istället påstår hon att det är en kompis som har skrivit den kvinnofientliga smörjan, och att hon har lånat ut sina inloggningsuppgifter åt personen ifråga. Hon förnekar alltså att det är hon som har skrivit detta.
Är det verkligen någon vid sina sinnens fulla bruk som tror på detta? Varför klarar inte Sultan Kayhan av att stå för att det är hon, och därmed vara ärlig?
Ytterligare en politiker som avslöjas som feg och ynklig hycklare alltså.

I inlägget på Flashback beskrivs att en kompis ordnade så att en kvinna kunde komma till Sverige för att doktorera. Senare visade det sig att kvinnan varit otrogen.
Saxat från inlägget:

"Hon har alltså utnyttjat honom helt totalt”....”Hon ligger runt och har ett fritt liv som hon aldrig hade haft om inte han hade fixat det åt henne. Dessutom hittar hon på lögner om HONOM som om det var han som gjorde fel, för att vända alla hans vänner och kollegor mot honom. Helt oförtjänt är det han som lider av detta.
Hon är helt enkelt en bitch och vi tänkte att enda sättet att få hem henne på ett lagligt sätt är om hon NEKAS uppehållstillstånd. Hon måste ansöka om detta en gång per år och får hjälp av lärosätet så det blir aldrig några problem."

En annan sak som är intressant är att Kayhan själv inte är ifrån Sverige, däremot verkar hon vara en kvinna som är emot hederskultur och hedersvåld som är så vanligt i muslimska länder. Men angående "verkar" så visar det sig nu tydligen vara fel, det verkar i alla fall så..
Det är även vanligt i Sverige bland muslimer att hedersvåld, t ex hedersmord, sker. Vem minns inte en viss Fatime t ex som hedersmördades av sin far?
Så varför tar inte Sultan Kayhan avstånd från det som står? Visst, både hon och en viss Annelie Karlsson, varav den sistnämnda är partiets vice gruppledare i riksdagen, säger sig ta avstånd från det.
Men i själva verket "regnar" det ju.
Det är alltså precis som vanligt inom Socialdemokraterna, hyckleriet vet inga gränser. Det gäller inte bara Socialdemokraterna förresten, alla partierna i riksdagen är tvättäkta hycklare.
Det riksdagsparti som hycklar minst är Sverigedemokraterna.
Och på tal om SD förresten, hade detta flashbackavslöjande gällt någon riksdagsledamot för Sverigedemokraterna så hade det skrivits metervis om det, hatartiklarna mot SD hade svämmat över igen, det hade anordnats demonstrationer om att SD ska förbjudas osv.
Men nu gäller det ju ett politiskt korrekt parti som Socialdemokraterna och då är det ju bara olämpligt, alltså inte så farligt.

Och vad säger Stefan Löfven om det som Sultan Kayhan avslöjats för då? Jo, det är "IQ Fågelholk" som vanligt:Som sagt, hyckleriet vet inga gränser...igen!

Relaterat:
Socialdemokrat ville utvisa kvinnor på grund av otrohet, avgå Sultan Kayhan!

Inga kommentarer: