lördag 19 januari 2019

Extremisten och diktatorn Stefan Löfven är statsminister igen - kaos, förintelse, och död väntar igen

Igår fredag var en skammens dag för Sverige, för då valdes nämligen lögnaren, diktatorn, hycklaren och extremisten Stefan Löfven till statsminister i ytterligare 4 år till:


Hur har förresten denna vidriga människa mage att påstå att han är socialdemokrat? För det är han ju inte, till att börja med finns det ingen socialdemokrat som är åt höger och eftersom han är det så är han ingen socialdemokrat. Nej, han passar bättre hos Moderaterna, så höger han är.
Däremot ljuger han folk dagligen rakt upp i ansiktet, och han gör det med glädje.
Kort sagt: Han är det största svin som går i ett par skor, och den dag han dör så hoppas jag att de begravs med honom!

Varför då allt detta hat emot Stefan Löfven? Nej, det är inget hat, utan fakta som det är frågan om.
Jag tar nu här punkterna en efter en:
1. En lögnare av stora mått är han, han sviker sina vällöften gång på gång och sina väljare gång på gång också. Det enda han är ute efter är makt till varje pris, han skulle sälja sin egen mor för det. Angående det sistnämnda så behöver han inte det nu.


Men visst, det var ju hans egenskap av lögnare som det skulle handla om, så här kommer det. Ett av många exempel på att han är det är att han hela tiden har sagt att han aldrig kommer att försämra villkoren för arbetslösa och sjukskrivna, men ett av Annie Lööfs krav att stödja honom som statsminister var och är att han ska försämra för just dem och det kommer han att göra från och med nu.
Med andra ord: Löfvens politik går ut på att få folk som har dåligt ställt att må så dåligt att de tar livet av sig! Dessutom ser det då bättre ut i arbetslöshetsstatistiken, för det klart, ju färre arbetslösa ju bättre arbetsmarknadsstatistik. Att sedan en massa människor dör spelar ingen roll.

Ett annat exempel på Stefan Löfvens egenskap av lögnare är att han hela tiden har sagt att han inte ska ta bort arbetsrätten, någonting som han dock kommer att göra nu eftersom Liberalerna och Centerpartiet har krävt det för att rösta ja till honom som statsminister.
Därför är det bättre att Vänsterpartiet fäller honom på en gång , istället för att vänta. Sedan spelar det ingen roll att Löfven säger att han inte ska göra det, för han ljuger ju. Behåller han arbetsrätten så fäller Centerpartiet och Liberalerna honom, och tar han bort den så fäller Vänsterpartiet honom tillsammans med Moderaterna och Kristdemokraterna.
Svårt val, va, Löfven?

2. Så har vi diktatorn Stefan Löfven då. Jag behöver väl inte säga så mycket mer än att han flera gånger både förra året och förrförra året sade att han tänker sitta kvar oavsett vad valresultatet blir, visst, det finns gott om andra bevis också för att han är en diktator, men jag tycker ändå att just det är ett av de bästa.
Ett annat bevis på det är att han ända sedan dagen efter valnatten förra året har gjort allt som står i hans makt för att hålla Sverigedemokraterna borta från inflytande (fast det har ju de andra riksdagspartiledarna också gjort, så på den punkten är de också för diktatur).
Enligt honom och hans hejdukar är det alltså viktigare att stoppa SD än att leda landet.
Hmm...Har han hört talas om ordet idiot någon gång tro? Om inte så...:


Och denna idiot säger att han ska rädda Sverige och att Sverige aldrig har varit tryggare! 
Eeeh, ookeej. Men, eeeh....


Men visst, han kanske har någon bra sida också...någonstans. Men vart den har tagit vägen och hur länge den kommer att vara borta vore intressant att veta.
Och förresten, när försvann den? För 30 år sedan? Har den ens någonsin funnits?
Eller har den åkt in på mentalsjukhus, där hela han borde spärras in?
Nämen, blev du sur nu, lille Stefan?:


Nåväl, nog skämtat och tillbaka till allvarligheten igen.

3. Så har vi hycklaren Stefan Löfven då, okunnig är han dessutom som vanligt.
Han har mage att återigen påstå att Socialdemokraterna står upp för ett samhälle som är demokratiskt och de respekterar alla människor.
Hur kan han påstå det när han är emot ett demokratiskt samhälle? Hur kan han påstå att Socialdemokraterna respekterar alla människor när han själv inte gör det? Ta bara t ex hans illvilliga bekämpande av SD på de mest hutlösa sätt i alla lägen som över huvudtaget existerar.
Är det att vara för ett demokratiskt samhälle? Är det att respektera alla människor?
Svar nej.
Lite kul är det dock att Löfven har mage att kalla SD för nazister och rasister, när hans egen morfar var aktiv nazist .
Hur går det resonemanget ihop? Tja...


4. Och så har vi extremisten Stefan Löfven då, han som inte ser några som helst problem och nackdelar med invandring utan enbart hela tiden vill öka den ännu mera och ännu högre tills landet går under. Däremot tiger han alltid så fort invandrare och "flyktingar" begår illdåd i Sverige, men är alltid kvick att fördöma någon svensk som har gjort något dumt
På tal om extremist förresten så var ett av Löfvens krav för att han skulle ta emot Annie Lööfs stöd att hon skulle gå med på att Sverige ha ännu högre invandring. Men hon ville ha samma sak, och därför sade hon naturligtvis ja till det så samhällsförstörare och landsförrädare hon är.
För det är ju Löfven också.
Eller rättare sagt: Både Stefan Löfven och Annie Lööf är qvislingar!

Nu när jag har gått igenom alla fyra punkterna om Stefan Löfven så är min fråga: Förstår ni nu hur jag menar då? Ja, gör ni inte det så är ni hopplösa fall, så mycket kan jag säga.

Och slutligen lite roliga bilder då:

Tjingeling på er!

Relaterat:
Carl Schlyter lämnar Miljöpartiet i protest mot överenskommelsen med Socialdemokraterna, Centerpartiet och Liberalerna

Inga kommentarer: