onsdag 8 februari 2017

Polisen Peter Springare misstänkt för hets mot folkgrupp - säger bara sanningen

Ända sedan Örebropolisen Peter Springare i fredags skrev ett inlägg på sin Facebooksida om hur det ligger till i Sverige så har det varit ett himla liv om detta från olika håll, främst då från politiskt korrekta makthavare och andra politiskt korrekta som till varje pris dygnen runt gör vad de kan för att negligera, bortförklara eller på andra sätt mörka hur det ser ut i Sverige.

                                                          (Bild på Peter Springare)

Detta har resulterat i att han är misstänkt för hets mot folkgrupp,
Men sedan när är invandrare en folkgrupp? Jo, aldrig. Därför blir brottsrubriceringen fullständigt absurd.
För det finns ju många olika sorters invandrare som tillhör olika folkgrupper, detta hör till allmänbildningen att veta. Men Peter Springares kritiker är kanske inte allmänbildade, det verkar i alla fall inte så.
Naturligtvis har även "rikspolischef" Dan Eliasson fördömt Springares saklighet. Och Eliasson är inte ensam om att göra det, några andra exempel på osakliga fördömmanden har vi här och här .
Ännu intressantare blir det eftersom det inte går att hitta något brottsligt i det som Peter Springare har skrivit.
En annan av hans kritiker har vi i en gravt misslyckad svetsare som är ännu mer gravt misslyckad som Sveriges "statsminister", alla vet nog vem jag syftar på:


Men Peter Springare har också fått väldigt stort stöd, t ex har det startats många Facebookgrupper som stödjer honom. Den största av dem hittar vi här . Han har också stort stöd ifrån många inom Polismyndigheten i stort, mängder med blommor, presenter m.m. har nämligen strömmat in till hans ära. Det är nästan så att man kan tro att han fyller år.
Och stödet fortsätter i oförminskad styrka. För Peter Springare har sett mycket under sina 47 år som polis, mer än alla hans kritiker någonsin har sett och/eller får se under sina liv.
Till att börja med måste de ju plocka bort sina skygglappar och "komma ut ur sina garderober", vilket är en bedrift i sig. Den som lever får se alltså.

Men vad är det då som Peter Springare har skrivit som har väckt så stort rabalder? Jo, detta (saxat från hans Facebooksida):

"Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.
Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.
Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.
Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.
Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan."

I ett följdinlägg på detta dagen därpå (alltså i lördags) gjorde han också klart följande (också det saxat från hans Facebooksida):

"Om man inte kan diskutera problemet med kriminaliteten bland invandrare utan att hänföra den till rasistisk propaganda, är vi mycket illa ute. Nu är det knappt någon av alla som reagerat på mitt förra inlägg, som hävdar detta, men jag vill utveckla vidare.
Jag är för invandring och mottagande av asylsökanden under ordnade och strukturerade former, så jag är en gång för alla inte rasistiskt lagd när vi kommer till det.
Dock är jag mycket bekymrad över den kriminalitet och tänket hos de invandrade kriminella, som kraftigt överbelastar och håller på att stjälpa vårt rättsystem.
Problemet är att ingen vill prata om detta. De enda som ibland tycks reagera på företeelsen är det stora flertalet andra rädda men skötsamma invandrare som lever i skräck bland dessa kriminella.
Vi i Sverige har alltid velat hävda att för att utvecklas eller rätta till avarter i samhället måste man vidta åtgärder och rätta till saker innan det går för långt. Innan åtgärder vidtas skall relevanta fakta tas fram via sakkunnig forskning etc. Detta för att finna kausalitet mellan företeelsen och effekten. Man har gjort så tidigare längre tillbaka när det exempelvis gällt kriminalitet och social bakgrund, utbildning etc.
Men varför vill ingen ta tag i det uppenbara kring invandrad kriminalitet och införande av helt andra mänskliga och rättsliga värderingar hos invandrade kriminella. Det är ju otroligt viktigt att undersöka detta och ta fram adekvat fakta för att kunna finna en lösning på problemet. När inte så görs måste vi inom rättsväsendet exempelvis torgföra vår egen empiriska forskning på området. Med risk att stämplas som främlingsfientlig eller rent av rasist. Istället stoppar politiker huvudet i sanden och levererar exempelvis detta; Vi måste se till att få en ändrad syn på sexualitet hos unga svenska män, för att komma tillrätta med alla sexuella trakasserier av tjejer och unga kvinnor.
Man tror ju inte att detta är sant, när man dagligen rumlar runt i en container full till bredden av grova brott begångna av utrikesfödda och andra generationens invandrare.
Detta är inte att hänga ut invandrare och asylsökanden som kriminella. Detta är att värna dessa grupper och alla andra icke kriminella som bor och verkar i detta land. Återigen; Det handlar om invandrad kriminalitet och invandrade kriminella. Inte om invandrare/asylsökande som grupp."


Men sanningen svider uppenbarligen i skinnet på hans kritiker, de bevisar också tydligt två saker:

1. De tål inte sanningen.
2. De vill inte ha några problem lösta.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Sanningen svider...igen!

Här är Peter Springares Facebooksida .

Uppdaterat torsdagen den 9:e februari 2017: Peter Springare är inte brottsmisstänkt, inget stöd för påståendet om hets mot folkgrupp finns

Inga kommentarer: