måndag 22 augusti 2016

Är Stefan Löfvens surströmmingsätande orsaken till att han kör Sverige rakt ner i botten?

Härom dagen så framkom det att Sveriges absolut sämsta partiledare tillika Sveriges sämsta statsminister genom tiderna, nämligen Stefan Löfven, tycker det är väldigt gott med surströmming .
Och jag som trodde att han hatade allting som är svenskt, jag hade tydligen fel.
Hur någon kan tycka att något som konserveras genom jäsning och jäser på ett sådant sätt att det tillsammans med bakterier bildar starkt luktande syror som t ex smörsyra, ättiksyra och som även bildar svavelväte för att därefter efterjäsa övergår däremot mitt förstånd.
Men å andra sidan har ju Stefan Löfven ingenting vettigt i skallen, det är ju bara att titta på vad han ställer till med i Sverige.

Eller uttryckt på ett annat sätt:

Stefan Löfven, se vad du har ställt till med!

Nu vet jag inte hur pass bra andedräkt han har, men den blir ju knappast bättre av att han äter surströmming.
Visst, svenska traditioner och seder i all ära, men vid surströmming går ju gränsen helt klart (eller rättare sagt innan den gränsen).
En sak är i alla fall glasklar: Något luktsinne har han ju knappast, eller också har det grott igen av allt surströmmingsätande från hans sida.
Ja, denna väl illaluktande "maträtt" kan ju få till och med de mest råbarkade hårdingar att spy, ta bara dessa t ex.
Och så har vi ju denne man också.

Och när vi ändå är inne på folk som mår dåligt efter att ha ätit surströmming:
Visst, att Stefan Löfven är Sveriges sämste statsminister och partiledare genom tiderna räcker ju gott och väl, men som om det inte räckte med det så gillar han ju uppenbarligen "mat" som får en att spy som bara sjutton också, i det här fallet då surströmming.
Kan det vara så att gillande av surströmming är ett bevis på att man är en väldigt dålig politiker?
Eller är man bara dålig rent allmänt?
Och när vi ändå är inne på politiker: Gillar Fredrik Reinfeldt också surströmming? Och om så är: Var det det som var den egentliga orsaken till att han avgick som partiledare för Moderaterna, alltså att resten av partitoppen inte stod ut med hans andedräkt?
Och är det kanske Stefan Löfvens intensiva surströmmingsätande som är orsaken till att han håller på att köra hela Sverige rakt ner i "slask- och spyhinken"?
Ja, vem vet.

Inga kommentarer: