torsdag 9 juli 2015

Skulle radarparet Filip & Fredrik gilla om deras föräldrar blev ihjälslagna?

För c:a 24 timmar sedan stod det en "buhu-buhu"-artikel på dt.se om att bandylaget med det något tungvrickade namnet Somalia Bandy inte längre är välkomna på den asfaltsplan på Betesgatan i Borlänge som de tränade på, detta beslut har naturligtvis upprört de mångkulturvärnande dyngpratarna Filip & Fredrik eftersom de är de som har propagerat mest för detta bandylag.
Nu har dock det hela löst sig, laget har hittat ett annat ställe att träna på.
Men varför fick de inte fortsätta träna på den förra planen då? Jo, de har på olika sätt stört omgivningen, störande av den allmänna ordningen är ju enligt svensk lag ett brott.

Fast frågan är om det var mer än sådant det rörde sig om, man ska ju komma ihåg att massinvandringen är en av huvudorsakerna till större delen av brottsligheten i Sverige.
Så det skulle inte förvåna mig om det i det här fallet var frågan om inbrott och skadegörelse också.
I vilket fall som helst skötte sig inte laget på ett bra sätt, och därför gjorde styrelsen i bostadsrättsföreningen Myren klart för dem att de inte fick fortsätta träna där.
Filip & Fredrik, i det här fallet Filip Hammar då, öste genast på med hat och hets emot styrelsen i Myren och även emot de övriga medlemmarna i den, detta bara för att de var trötta på de störningar som Somalia Bandy orsakade.
Men det klart, denna fjantiga radarduo slår ju alltid vakt om extrem mångkultur och massinvandring oavsett vad det än gäller.
Skulle Filip & Fredrik tycka det var bra om deras föräldrar skulle misshandlas och slås ihjäl av ett gäng invandrare från någon av de delar av världen som dessa båda stolpskott sätter så högt?
Med tanke på hur de resonerar i alla lägen som har med mångkultur och invandring att göra verkar det ju så.

http://www.dt.se/dalarna/borlange/somalia-bandy-inte-langre-valkomna-att-trana-pa-planen ,

https://www.nordfront.se/somalia-bandy-portas-skyller-pa-rasism.smr ,

http://www.dt.se/dalarna/borlange/filip-hammar-om-portningen-av-somalia-bandy-va-fan-borlange ,

http://avpixlat.info/2015/07/09/framlingsfientlighet-nar-filip-fredriks-somaliska-bandylag-nekas-sarrattigheter/ ,

http://www.sydsvenskan.se/kultur--nojen/traningen-hotad-for-somalia-bandy/ .

Inga kommentarer: