onsdag 9 februari 2011

Muslimska styrkor hjälpte Adolf Hitler emot judarna

Vad tycker ni om moske'er, islam och muslimer? Själv är jag emot dessa tre saker helt och hållet, för sådan skit ska vi inte ha i Sverige.

Nej, låt muslimer, islam och moske'er stanna kvar i de muslimska länderna, istället för att förgifta hela världen med sitt hat och nazistiska stämningar, sin våldtäkts- , vålds- och pedofilreligion, och sina "wannabeskyskrapor".

För att gå tillbaka till det första stycket i detta inlägg så är det naturligtvis mycket bra och glädjande att det finns människor i Sverige som är emot dessa tre saker.

Synd att Adolf Hitler och hans gäng fokuserade för mycket på judarna förresten, hade han fokuserat mer på muslimerna så hade vi haft en bättre värld idag.

Fast det klart, muslimerna stod ju på hans sida, t ex de kroatiska muslimerna hjälpte Tredje Rikets nazister i Tyskland i kampen mot judarna.

Och Saudiarabien, ja, de hade ett hemligt avtal med Tredje Rikets nazister om att det skulle sändas frivilla saudiska styrkor till Tyskland för att hjälpa Hitler & Co om det behövdes.
Saudiarabien var redo att sända dessa, men som alla vet så blev det aldrig av.

Muslimer var alltså nazister, och det är de fortfarande. För det var muslimer som för flera tusen år sedan skapade nazismen, alltså var Adolf Hitler & Co ute en aning för sent.

Angående motstånd emot muslimer, islam och moske'er: Läs mer om en del av detta motstånd på bl a http://www.friatider.se/arga-svenskar-kallade-politikerna-for-forradare-under-moskemote-i-borlange .

Läs också följande artikel: http://politisktinkorrekt.info/2011/02/09/det-nysvenska-spraket-i-skolan-jag-skall-ka-din-morsa/ .

Och här t ex får ni höra svenskfientliga och Sverigefientliga uttalanden: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4337559&play=2894305&playtype=Ljudklipp .

Lyssna även på detta: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4337559&play=2894727&playtype=Ljudklipp .

Angående länkar som finns när det gäller motståndet emot islam och muslimer i Sverige så kan jag naturligtvis inte plocka fram alla sådana.

Men det är väldigt bra att folk är emot sådana saker.

Ty muslimerna är nutidens nazister.
Och vi vill ju inte att förintelsen ska komma tillbaka, eller hur?

Om nu någon tror att jag gillar judar så kan jag säga så här: Ja, jag gillar judar lika mycket som muslimer, d v s INTE ALLS!

Alla som inte är muslimer går åt "pipsvängen", om muslimerna tar över Sverige.
För det är just precis vad som håller på att hända det, och det med de mångkulturvänliga och svenskfientliga politikernas goda minne.

Det är bara SD, ND och SvP som är emot denna utvecklingen.

Det har dock kommit fram att företrädare för PK-partierna också är emot denna utveckling, dock bara bakom stängda dörrar.

Och Stadsminister Fredrik Reinfeldt då, som i höstas i en finsk tidning sade att det mångkulturella samhället inte fungerar.

Det går ann att säga något sådant i en icke-svensk tidning utomlands, hade han sagt det i Sverige så hade han blivit lynchad.

Nej, Reinfeldt och de andra PK-"tomtarna" i riksdagen är bara ett gäng hycklare, som dag ut och dag in gör skillnad på folk och folk.

Bu och bä för dem!

5 kommentarer:

Anonym sa...

ursäkta men du kan inte bara börja skriva om att muslimer hjälpte hitle och att de startade nazismen före hitler. Hatar du då också tyskarna för att dom föddes in i ett hat dom inte själva valde. Jag är muslim och även om mina förfädrar skulle vara nazister så kan jag starkt säga att jag inte är det. Det är rätt att uttrycka sina tankar, men man kan inte säga att alla muslimer är i mot judar och att världen skulle klara sig bättre utan oss. Världen var inte uppbyggd bara för kristna, och det är inte bara eran religion som räcknas. Alla ska tycka vad dom vill, jag tycker inte man ska ha fördommar mot den nya generationen för något den gamla har gjort. Tror du även på 1940talet att alla muslimer ville ta bort juder, då borde du också tro att alla tyskar ville samma sak. Det var ju Hitler som byggde lägrerna, det var han som satte in judarna i warzawigettot. Sverige hjälpte ju Hitler och tyskland med att transportera järnmalm till tyskland så de kunde tillverka nödvändiga krigsmaterial. Så gå inte runt och säg att Muslimer gör fel och att Sverige någonsin inte gjort något. När jag ändå sktiver så kankse jag ska nämna att det inte bars Tyskland som dödade judarna, alla som inte gjorde något för att stoppa dödandet eller hjälpte till på något sätt genom att förse Tyskland med någon vara hjälpte till. Alla gör fel, men det är den enda vägen till att göra rätt. INGEN är perfekt!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Du, vad jag skriver om i min blogg är helt och hållet upp till mig så länge jag håller mig inom råmärkena när det gäller svensk lag för vad som får skrivas och vad som inte får skrivas, jag är VÄL insatt i det hela. Är det uppfattat? Om inte, synd för dig.

Karpstryparn sa...

Tillägg till den anonyma muslimen: Jaha, du anser alltså att muslimer inte gör fel. Då kanske du kan tala om för mig vad det är som är så himla bra med att ni muslimer står för hela 98 % av hatbrotten emot judar i Sverige då? Kom igen nu, jag ger dig chansen att försvara dig. Men kom inte med något skitprat, för då tas din kommentar bort.

Anonym sa...

Hur fan ska du ha det karpstryparn? Du gillar judar lika mycket som muslimer skriver du och sen beklagar du dig över att dom står för hatbrotten mot 98% av judar? du borde vara glad? Själv är jag det.
Mvh
Hitler hade rätt.

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym, som i slutet av sin kommentar skrev "Hitler hade rätt":
Precis, jag gillar varken judar eller muslimer, men det är inte det som det är frågan om.
Det jag reagerar på är att en övervägande majoritet av politiskt korrekta människor och "antirasister" alltid försvarar muslimer och hela tiden försöker negligera brott som muslimer begår med motiveringen att "det är synd om muslimer".
Men det är inte alls synd om muslimer, däremot borde de som påstår sig stå för alla människors lika värde försvara judar, kristna och andra som utsätts för brott av muslimer på grund av sin trosbekännelse.
Men det gör de aldrig, det är alltså frågan om ett jävla hyckleri från s k "antirasisters" och politiskt korrekta människors sida. De hjälper ju muslimer att få maktpositioner.
Men de gräver på olika sätt sin egen undergång, för om muslimer någon gång skulle få makten i Sverige så är dessa människor de första som de kommer att göra sig av med.
Och vad uttrycket "göra sig av med" betyder i det här sammanhanget, ja, det vet nog både du och jag.